2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و آزمایش خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 64 پست
چند روز عقب انداختی حداقل یه هفته بعد از عقب افتادن برین ازمایش بدین شاید زود رفتین

عزیزم من سه روزه عقب انداختم ولی از دو روز قبل موعدم بیبی چک هاله داشت و دیروز دیگه کامل پررنگ شد، من سیکلام ۳۵ روز میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا.چون بتای پسر خیلی دیرمیره بالا من بعد یکماه تاخیر شد 50

درسته، من قبلاً هم شنیدم اینو، جنسیت برام فرقی نداره، انشاالله که خدا بخواد و مثبت باشه، بازم خیلی ممنونم از اینهمه راهنمایی و حس خوبی که از راه دورم منتقل کردید

عزیزم من سه روزه عقب انداختم ولی از دو روز قبل موعدم بیبی چک هاله داشت و دیروز دیگه کامل پررنگ شد، م ...

توکل کن به خدا ایشالله  باردار میشی 

بزار یه هفته بگذره بعد ازمایش بتا بده 

برای منم دعا کن مامان  بشم

درسته، من قبلاً هم شنیدم اینو، جنسیت برام فرقی نداره، انشاالله که خدا بخواد و مثبت باشه، بازم خیلی م ...

مثبته شک نکن.اینو یه ادم‌وسواسی حساس ک راجب همه چی تحقیقات داره 

داره بهت میگه.سیسمونیتو بگیر تاگرون نشده خخخخ شبت بخیر مامان کوچولوی ایندمون

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
توکل کن به خدا ایشالله باردار میشی بزار یه هفته بگذره بعد ازمایش بتا بده برای منم دعا کن مامان بشم

انشاالله که همینطوره، ممنونم از پیامی که گذاشتید عزیزم، خیلی لطف مردید، براتون بهترین ها رو آرزو میکنم 

مثبته شک نکن.اینو یه ادم‌وسواسی حساس ک راجب همه چی تحقیقات داره داره بهت میگه.سیسمونیتو بگیر تاگرون ...

وای وای چقدر ذوق کردم، مرسی از دلگرمیای قشنگت مهربون، بهترین ها نصیب قلب خودت و تو دلی نازنینت، از همینجا برات از خداوند اتفاقای قشنگ و شیرینی آرزو میکنم که با تک تکش از ته دلت ذوق کنی

وااای منم اینطور شدم دو هفته مونده ب موعدم کلی علائم بارداری دارم چهار تا بی بی زدم هر چهارتاش مثبت ...

چه جالب که مثل همیم، ولی دو هفته به موعد واقعا زوده بخواد چیزی نشون بده، سیکلت چند روزست عزیز؟

حالا باز گفتم یه چند روز صبر کنم و برم، توکل به خدا

آره بزار دو سه روز دیگه برو یه آزمایشگاه دیگه آزمایش بده. خیره ایشالا

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2810