2777
2789

این داستانو فقط میخوام بگم شاید درس عبرتی بشه برا هممون بخصوص مجردا شاید یکم اگاه شدین ۱۰روزه حالم بده شبا ۴ ۵ بار خداشاهده بیدار میشم از خواب😭 من الان متاهلم فقط میگم خدا بهم کمک کرد

۳سال پیش یه خاستگار داشتم موقیت مالی خیلی خوبی داشت در رفاه کامل کامل دیگه با خودم فکر خیال میکردم یه عمر تو ناز نعمتم پسره از اینایی بود دعوایی بود ولی من اصلا این چیزاش به چشمم نمیومد میگفتم باغیرته پشتمه دیگه نمیزاره کسی چیزی بهم بگه بخدا اصلا یادمم نمیاد چیشد یه روز گوشیمو خاموش کردم نشستم فکر کردم گفتم جواب منفی بدین چندوقت بعدم تا شمارمو پیدا کرده تو تلگرام پیام داد بلاکش کردم حتی دوستم میگفت قیافه داره پول داره به شوخی میگفت بختتو بستن خلاصه تمام شد تا اینکه پارسال تو دانشگاه بودم ساعت ۸صبح بود داشتم میرفتم بوفه یهو دیدمش نمیدونم چرا مثل  سگ ازش ترسیدم نمیدونم اصلا منو شناخت یا منو یادش رفته بود فهمیدم با همکلاسی خودم ازدواج کرده😅و الان یه بچه نوزاد دارن من خودمو ناخوداگاه قایم کردم

تا ۱۰روز پیش شنیدم تو یکی از منطقه های نزدیکمون یه قتل اتفاق افتاده بعد ک اسم فامیلیشو گفتن گفتم چقد اشناست یهو فهمیدم همون پسرست یهو زدم تو صورت خودم کلا شوکه شدم گفتم بهتون کلا دعوایی بود پسر عمویه خودشو به طرز وحشتناکی کشته😭😭😭😭😱😱😱حتی عین خیالشم نبود زن و بچه نوزاد داره افتخارم کرده ک بازم میکشم😭😭گفته اگه نمیگرفتنم بازم میکشتم

بچه ها حالم خوب نیست شوکه شدم حس میکنم سکته میکنم نمیدونم چرا اینطوری شده از طرفی میگم اگه من باهاش ازدواج میکردم😭 از طرفی میگم کاش اینطوری نمیشد همش حس میکنم یه خطری داره خودمو تهدید میکنه شبا کلا کابوس میبینم دستمو گردنم از درد حس میکنم دارن میشکنن

تورو خدا تحقیق کنین با یکی برین تو رابطه که اگه وابسته شدین کارتون به ازدواج کشید بدبخت نشین

من خودم اصلا نمیدونستم پسردعوایی هست فقط میگفتم با غیرته بعدا فهمیدم یکی از ارازل اوباش شهرشون بوده فقط پولدار ۱۰روزه خواب خوراک ندارم😭💔

مواظب خودتون باشین 

بخدا میترسم بچه بیارم😔

💍♥️

مگه الان زندان نیست پس دیگه از چی میترسید؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مگه الان زندان نیست پس دیگه از چی میترسید؟

هست نمیدونم حالم خیلی بده از وقتی شنیدم چقد وحشی بوده همش حس میکنم باید زمان برمیگشت عقب این قتل نمیشد😭

💍♥️

بهش هر چقدر بیشتر فکر کنید بیشتر انرژی منفی جذب میکنید این قتل و جنایت متاسفانه هر روز داره تو جامعه رخ میده اینم روش همون طور که بقیه جنایت ها رو می‌شنوید و ازش عبور میکنید اینم ازش عبور کنید 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
وای 😂😂نمیدونم چرا خندم گرفت،ولی خداروشکر که بختت با اون نبوده. سعی کن در دیدرس طرف نباشی

نیستم اصلا من منطقه اونا نیستم اونم قطعا اعدام میشه

اگه میدونستی چطوری کشته افتخارم کرده چه چیزایی گفته عکسشو میدیدی نمیخندیدی واقعا

💍♥️

بهش هر چقدر بیشتر فکر کنید بیشتر انرژی منفی جذب میکنید این قتل و جنایت متاسفانه هر روز داره تو جامعه ...

قبلنا اینطوری نبودم الان خیلی رو روح روانم تاثیر میزاره نمیتونم با خودم کنار بیام تو ذهنم خیلی بزرگ‌میشه

واقعا ما دخترا نمیدونیم ذات خیلی از پسرارو نمیشناسیم

💍♥️

زنش بنده خدا آزادشده لابدازدستش فقط حیف ک بچه ازش داره خداکنه راه باباشو نره

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

چقد ادم کشتن راحته اینگار مرغ کشته

آدم کشتن حتی گناهش از خودکشی بدتر هست 

یک عذاب وحشتناکی داره که هیچ گناهی بهش نمی رسه 😱

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
2810