2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم دست روم بلند نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیخواستم خودش خواست الان هم تهدید میکنه اگر سقط کنی شکایت میکنم ازت

خودش خواست نداریم

صددرصد مطمئنم بعدا هم قراره اون بچه بدبخت گفت چرا منو به دنیا آوردی بگی من نمیخواستم بابات میخواست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دیدی زور زنی معمولی به مردی برسخ؟

چی بگم دیگه خوشگلم مگ راه دیگم هست اگ اولین بار ک زد اینم با چوبی سیخی کوفتی میوفتاد ب جونش درس عبرت میشد 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

اولا که اصلا نباید بچه دار میشدی .حالا که شدی به خاطر خودت وبچه وقتی می خواد شردع کنه به دعوا کردن برو تو اتاق و تا زمانی که اروم نشده بیرون نیا .بعد از زایمانت هم یه فکر به حال زندگیت بکن شوهرتو ببر دکتر مغز و اعصاب

برای خودت زندگی کن🫠🫠

تو می تونستی پنهانی قرص بخوری بگی باردار نمیشم بچه گناه داره شوهرت چند سالشه دیگ شخصیتش شکل گرفته تغ ...

پنهانی خوردم یکی از آشناها شون پزشک بود 

گفت یکی آمپول باید بزنه منم فکر میکردم نوروبین چیزی هست 

و سنش هم ۳۸ ساله

اصلا به اینا که میگن بچه رو بنداز یا بزار سقط بشه اهمیت ندی‌هاااا. موندم چرا اینجور مسائل مهم و حیاتی رو‌ تو سایتی که آدمای معمولی توشن بیان میکنید!

هر چیزی تو هرزمینه‌ای متخصص میخواد. الان اینجا مشخصه همه میخوان چی بهتون بگن. قراره فقط ناامیدتر و سرخورده‌تر بشید. از همه‌ی کسایی که این نظرو میخونن خواهش میکنم مسائل مهم اینطوری رو پیش متخصص و مشاورش بیان کنن، نه در جمع آدمای معمولی بی‌تخصصی که صرفا از روی احساس و توی سه ثانیه تصمیم میگیرن چی بگن!!!!!!!!

چی بگم دیگه خوشگلم مگ راه دیگم هست اگ اولین بار ک زد اینم با چوبی سیخی کوفتی میوفتاد ب جونش درس عبرت ...

مجردی ؟؟؟عزیزم ایشالله هزگز متوجه نشی که زور هیچ زنی به مردها نمیرسه مگر اینه خیلی ورزشگار باشن 

پنهانی خوردم یکی از آشناها شون پزشک بود گفت یکی آمپول باید بزنه منم فکر میکردم نوروبین چیزی هست و سن ...

یعنی چی نفهمیدم آمپول زدی؟؟؟؟ 

بعید می دونم همین جوری درست بشه یا باید بره پیش روانشناس که باز بعیده بره 

یا باید با زبون و رفتار درست خرش کنی(ببخشید) 

یعنی چی نفهمیدم آمپول زدی؟؟؟؟ بعید می دونم همین جوری درست بشه یا باید بره پیش روانشناس که باز بعیده ...

من تنبلی داشتم میدونستم نمیشه

اونم پرسیده بود آمپول گفت باید بزنی یکبار زدیم 

گفت دو تا دیگع هم هست به عنوان آمپول تقویتی زدیم