2777
2789
عنوان

هر هفته خونه مادرشوهر باید بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5099 بازدید | 92 پست
من هر هفته خونه مادر خودم میرم.واقعا خسته امدلم میخواد دو روز استراحت کنم اهنرم هم ناراحت میشن

قدربدون بخدا من درحسرت اینم مادرم یکباربگه دلم تنگته پاشو بیاتامیتونه دوری میکنه 🥲🥲خواهرم ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وسط هفته هم میرین هر هفته برنامه بچین یه جاییو پیدا کن شوهرتو قانع کن ببردت مثلا سینمایی رستورانی جایی که  حداقل یه وعده کمتر بمونید خونشون

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

قدربدون بخدا من درحسرت اینم مادرم یکباربگه دلم تنگته پاشو بیاتامیتونه دوری میکنه 🥲🥲خواهرم ندارم

اره مامان منم همینجوریه اصلا نمیگه بیاید تا خودمون نگیم تازه راحتتره نریم ماهم کم میریم دیگه

مادرشوهرم باز تعارف میزنه هر هفته بیاید

مادر شوهرم گفته به پسرش پدرت هر وقت صلاح دونست میگ بیای و اینگونه چند سال هنوز صلاح ندونستن😂

واقعا نمیفهمم اینجور ادمارو ، مگه میشع دلت برا بچت تنگ نشه؟ اون بچه چندتا پدر مادر داره مگه؟ بچت رو دوس نداری باهاش رفت و امد نمیکنی پس با کی میخوای رفت و امد کنی؟ 

میشه یکیو بزرگ کنی انقدر سرد باشی بهش؟؟؟؟

واقعا نمیفهمم اینجور ادمارو ، مگه میشع دلت برا بچت تنگ نشه؟ اون بچه چندتا پدر مادر داره مگه؟ بچت رو ...

والا منم متوجه نمیشم 

تازه ارث هم بهش ندادن 

بعد هفده هجده سال هم بچه دار شدیم 

بچه هم نمی‌خوان 

جونش بنده به دخترهاش

والا منم متوجه نمیشم تازه ارث هم بهش ندادن بعد هفده هجده سال هم بچه دار شدیم بچه هم نمی‌خوان جونش بن ...

شما کهنوشتی تازه ازدواج کردی؟ هفده هجده سال چیه پس؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗