2777
2789
عنوان

هیچ فکر نمیکردم بچه که بیارم به خاطر این قضیه اینقدر رنج بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 32 پست

اون تورو داره... توهم اونو..

اکثرا شاغلن و بچه هاشون تک فرزند.. چاره ای جز راه اومدن باشرایط نیس خودتون و باشرایط وفق بدین

از سرکار میای یکم استراحت کن بعد با بچت کارتون ببین نقاشی کن آشپزی کن نمایش بازی... دنیای بچه ها حال خودتم خوب میکنه نذار این روزای باهم بودنتون و بگذره و بعد ها حسرتش ب دلت بمونه.. روزای خوبت الانه ب بعد فکر نکن 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیمرسیمن همش فکرم پیش بچمه دلم به کار نمیره

والا اون روانشناس میگفت

شما زمان های مختلفی توی روز ینی همون ده دقیقه ها که گفتم باید فقط و فقط با بچه بازی کنید.ینی انگار تو عالم فقط بچتون وجود داره. بعد از اون ده دقیقه حالا شما باید به کارای خودتون برسید. حالا هم بچه وجود داره هم ظرف شستن. هم بچه هم کتاب.

یعنی بچه باید بدونه یه زمانایی مامانم فقط مال منه یه زمانایی هم مال منه هم آشپزخونه