2777
2789

این از ما یک گوشی خریده بود ۴۵۰۰ بعد من رفتم دم در کارای گوشیشو کردم از من خوشش اومده بود هر سری پیام میداد ج نمیدادم تا وقتی ک ج دادم قسم خورد ب شرافتش ک من میخوامت سال دیگه رسمیش میکنم وقتی منو دید گفت ازدواج اصلا اصلا تا وقتی هستم ازدواج کنم بعدش تموم بعد نزدیکم شد تا حد رابطه کامل ولی نزاشتم رابطه کامل برقرار کنه باز دوباره پیام داد خونه رفیقمو اوکی میکنم فردا بیا منم فهمیدم ک داره بازیم میده به مامانم همه چیو گفتم مامانم گرفتش به فحش خار ننه بعد این پسره از این لات الواتا بود مامانم با تهدید گوشیشم از رو عصبانیت ازش پس گرفت از اون روز به بعد گوشیش خاموشه بنظرتون کارم درست بود ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بعدش نشستم گریه کردم کلی دلم برای گوشیش سوخت

ببخشید می پرسم منظورت رابطه جن.سی بود؟

چقدر ساده ای تو دختر

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این اتفاقات ظرف چه مدت اتفاق افتاد که به رابطه هم رسید ؟

رابطه کامل نه ب واژن و باسنم اصلا دستش نرسید و طی ی هفته اتفاق افتاد اونم بخاطر اینکه قسم شرفشو خورد ک تا تهش هست و دوستت دارم 

ببخشید می پرسم منظورت رابطه جن.سی بود؟چقدر ساده ای تو دختر

نه رابطه جنسی نزاشتم اصلا دستش ب واژن و باسنم نرسید اصلا نزاشتم ولی اگه به مامانم نمی‌گفتم شاید اتفاق بدی سرم میومد فرداییش

کدوم شرف، تو شرافت اونو کجا دیده بودی

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

رابطه کامل نه ب واژن و باسنم اصلا دستش نرسید و طی ی هفته اتفاق افتاد اونم بخاطر اینکه قسم شرفشو خورد ...

تو دیگه چقدر ساده ای 

پس هر کی سر رسید گفت میگیرمت باید بری هم خوابش بشی 

2810