2777
2789

۳۲ سالمه زیرچشام داره چروک میشه 

مرسے

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 
قیمت تا چند

۲۰۰ ،۳۰۰ 

زیر چشام ملیا زده ، قبلنا  نودرم میزدم نمیدونم بخاطر اونه

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محصولات mnd

رو مامانم استفاده میکنه واقعا راضیه و تغییر کرده 

میخای برو تو سایتشون با مشاوره هاش مشورت کن 

کرم مناسب سن و پوستتو انتخاب کن 

قیمتاشم خوبه

خودمم کرم ترک پا رو استفاده میکنم و اسکرابشو واقعا راضیم

محصولات mndرو مامانم استفاده میکنه واقعا راضیه و تغییر کرده میخای برو تو سایتشون با مشاوره هاش مشورت ...

از داروخانه میگیرید؟

از داروخانه میگیرید؟

نه عزیزم تو گوگل بزن 

محصولات ام ان دی 

هرچی بخای داره 

میتونی سفارش بدی واست بیارن 

کرم دور چشمشو مامانم داره استفاده میکنه 

من دیر به دیر میبینمش متوجه تغییراتش شدم 

نه عزیزم تو گوگل بزن محصولات ام ان دی هرچی بخای داره میتونی سفارش بدی واست بیارن کرم دور چشمشو مامان ...

خیلی ممنون 🌷

۲۰۰ ،۳۰۰ زیر چشام ملیا زده ، قبلنا نودرم میزدم نمیدونم بخاطر اونه

اگه دور چشم زیاد برداری بزنی میلیا میزنه باید خیلی کم برداری 

نوتروژینا خوب بود ولی قیمتش یادم نیست 

خانمایی که سرطان دارن وقتی پریودمیشن خیلی خونریزی میکنن

بله درسته من نمیدونستم اینو

زنموم ۷۰ سالش بود تقریبا ،،یاعسه شده بود ولی یه مدت خونریزی داشته چندتا دکتر رفته بودو  آزمایش هم داده بود اما هیچ دکتری نفهمید بیماریشو 

تا یه دکتر بیماریشو تشخیص میده که متاسفانه دیر شده بود و ۶ ماه هم نشد که از بینمون رفتن

من یه مدت خیلی ذهنم درگیر بود با خودم میگفتم یعنی لحظه ی مرگ اینقد سخته و به انسان فشار میاد که دچار خونریزی میشه

بله درسته من نمیدونستم اینوزنموم ۷۰ سالش بود تقریبا ،،یاعسه شده بود ولی یه مدت خونریزی داشته چندتا د ...

منم شنیدم زمان مرگ روح که خارج میشه بدن کبودمیشه ازبینی خون میادچون مادرمادربزرگم اونطوری شده بود

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه  
منم شنیدم زمان مرگ روح که خارج میشه بدن کبودمیشه ازبینی خون میادچون مادرمادربزرگم اونطوری شده بود

خدا همه ی اموات رو بیامرزه 🙏