2777
2789
اره لطفا ممنون میشم اگه بپرسین و بگین🌹🙏🏻❤️

بشه درخواست بده گم نکنم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر اگه با کرم حل نشدباید سابسیژن کنی، دربارش پرس و جو کن

اره دکترپوستمم گفته باید لیزر و سابسیژن انجام بدم ولی میترسم اخه دخترداییم چند جلسه انجام داده بود و هیچ تاثیری نداشت براش پوستشم چند هفته اسیب دیده بود

اره دکترپوستمم گفته باید لیزر و سابسیژن انجام بدم ولی میترسم اخه دخترداییم چند جلسه انجام داده بود و ...

چقدر عجیب؟چجوریه بعضیا نتیجه نمیگیرن اما بعضیا مثل آینه میشه صورتشون؟

چقدر عجیب؟چجوریه بعضیا نتیجه نمیگیرن اما بعضیا مثل آینه میشه صورتشون؟

نمیدونم به خدا من اگه هیچ‌راهکار دیگه ایی پیدا نکنم همین ماه میرم سابسیژن میکنم 🙁💔۵‌تا کرم ترمیم کننده استفاده کردم فایده نداشتن😭

نمیدونم به خدا من اگه هیچ‌راهکار دیگه ایی پیدا نکنم همین ماه میرم سابسیژن میکنم 🙁💔۵‌تا کرم ترمیم ک ...

دومادمون همین امروز رفت سابسیژن ۱۵ میلیون شد هزینش.

حالا نتیجشو بهت میگم بزار یه چند هفته بگذره، بهت اطلاع میدم.

دومادمون همین امروز رفت سابسیژن ۱۵ میلیون شد هزینش.حالا نتیجشو بهت میگم بزار یه چند هفته بگذره، بهت ...

چقدر زیاد چند جلسه رفتن؟دکتر من بابت هرجلسه۲ میلیون میگیره.امیدوارم خوب شده باشن دامادتون