2777
2789

دختر عمومه چهار ده ساله پیش مادربزرگم زندگی می‌کنه و خیلییییی بی ادبی و بی احترامی می‌کنه به مادربزرگم من واقعا عصبانی میشم اگه چیزی نگم ناراحت میشم اگه بگم چون فرزند طلاق ه عذاب وجدان میگیرم چکنم موندم واقعا

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

از راه دوستی و محبت

فرزندان طلاق به اندازه ی کافی تو فشار فکری و روحی هستن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا هم نباید بگی چون زیر سایه پدر مادر بزرگ نشده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
از راه دوستی و محبتفرزندان طلاق به اندازه ی کافی تو فشار فکری و روحی هستن

میدونم عزیزم منم خیلی سعی میکنم باهاش دوست باشم اما به مادر بزرگم بی احترامی می‌کنه دیگه خون به مغزم نمی‌رسه فحش رکیک میده فقط. بخاطر اینکه مثلا گفته دوتا ظرف رو بشور

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

باباش باید باهاش حرف بزنه بگه احترام نگه داره و چند تا بزرگتر

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

از شما بزرگترکسی نیست؟

جلو چشمه من خب باباشم چیزی نمیگه

بهتره تندی نکنید و کمک کنید کم کم درست بشه چون هم از طرفی تحت فشار عصبی هستند هم کمبود محبت دارند هم خودشون رو با بقیه مقتیسه میکنند و خیلی تحت فشارند از این نظر از طرفی هم تو سن بلوغه یکم طبیعیه تند باشه رفتارش

میدونم عزیزم منم خیلی سعی میکنم باهاش دوست باشم اما به مادر بزرگم بی احترامی می‌کنه دیگه خون به مغزم ...

نه دیگه این خیلی بی ادبه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
محبت کن بهش و تربیت اش رو خودت به عهده بگیر و مثل یه خواهر هواش رو داشته باش انقدر محبت کن وصمیمی با ...

اخه اصلا تموم نمیشه چند بار سعی کردم

واقعا هم نباید بگی چون زیر سایه پدر مادر بزرگ نشده

یعنی ناراحت نشم از اینکه به مادر بزرگم توهین میکنه؟

باباش

چیزی نمیگه بش

2810