اول خدا بعد اجازه پدرم،مادرم،پدر و مادر علی(علی نامزدمه) بعد بزرگترا،زیر سایه امام زمان بله
بگم امام زمان یا اباعبدلله؟
چون ازدواج ما معجزه امام حسین بود نمیدونم چی بگم
خلاصه راهنماییم کنین🤣
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
دختر داییم گفت به نام خدایی که بهرام را آفرید تازه از هیچکسم اجازه نگرفت😂
اینو بگم بابام میفرستتم پیش همون خدایی که علی رو آفرید
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بااجازه بزرگترا و زندگی پر از عشق کنار علی عزیزم بلهههه
این علی عزیزم رو بگم به زم عزیزم نرسیده بابام کمربندشو در میاره🤣
خوبه ولی اینو میدونستی که تمامی حاجتامون رو امام زمان امضا میکنن؟حتی توسل به بقیه معصومین رو اول از ...
چشممممم
من باشم میگم برای یه عمر زندگی شیرین عاشقانه و تکرار نشدنی و همنفس شدن با عشقم و اجازه بزرگ ترا بله ...
بخدا اگه بتونم یه کلمه ازینایی که گفتیو بگم زبونم اونجا هول میشم نمیچرخه🤣
لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚
بعد عقدت هم اولین چیزی که میخونی زیارت امام حسین باشه
کوتاهم هست
لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚
به نام خالق عشق که ستاره اش را خواستم ولی ماهش را داد با توکل به خدا و همه بزرگترا بله
اینو قاطی میکنم یجوری میگم که توهین حساب میشه به داماد بعد بیا جمعش کن🤣
اینو قاطی میکنم یجوری میگم که توهین حساب میشه به داماد بعد بیا جمعش کن🤣
ولی من خیلی دوسش داشتم
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
الان جو گیر هستی و دنبال تک بودن و جملات عاشقانه ای . چند سال دیگه به خودت ناسزا میگی اینا چی بودن من گفتم ساده و رسمی بگو بله یا نهایتا توی دلت بسم الله بگو و توکل کن به سید الشهدا و امام زمان و بعد بگو با اجازه پدر و مادرم و بزرگترها بله
با توسل به چهارده معصوم و پدر مادر عزیزم و پدر و مادر علی و همه بزرگترا و اهالی محل و نی نی سایتی ها و سارای عزیز(اسم منه🥲😂) و با امید یک زندگی پر از آرامش با حکم عقلم و امضای قلبم بلههههه💃💃💃