2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

52 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من باردارم هفته ۶ بارداری دکترم ازمایش چکاب نوشت  و قند خون ناشتام ۹۲ بود دکتر گفت رعایت کن زیر ۱۰۰ دارو نمیدیم

من رعایت کردم نسبت به قبل نوشابه و شیرینی رو حذف کردم ولی خب کشمش و انجیر رو بعضی روزا خوردم حالا هفته ۱۱ رفتم خودم یه ازمایش قند ناشتا دادم گفتم ببینم‌رعایت کردم قندم خوب شده یا نه ولی قندم شده بود ۱۰۲ اینم بگم شب قبلش من ساعت ۶  عصر دوتا پیش دستی برنج خوردم و دیگع شام نخوردم بعدشم یه چندتا دونه بادام خوردم و یه دونه میوه خوردم وتا برم ازمایش بدم تقریبا ۱۲ ساعتم بیشتر شده بود و خیلیم گرسنم بود الان این ۱۰۲ زیاده تا برم دکتر فکرمو درگیر کرده 

اره ی خورده زیاده نگران نباش ان شالله رفع میشه

حالا میخوام بیشتر رعایت کنم دوباره ازمایش بدم امیدوارم انسولینی نشم چون امپول انوکساپارین هم میزنم دیگه حوصله یه امپول دیگع ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میخوام بیشتر رعایت کنم دوباره ازمایش بدم امیدوارم انسولینی نشم چون امپول انوکساپارین هم میزنم د ...

ان شالله ک نمیشی 

ولی ببین همون خرما و کشمش و ابنام قند داره . موز خیار اینا قند دارن . تا میتونی سالاد کاهو بخور . نون فقط سنگک بخور . بعدم اجیل و بادوم هم تو برنامه روزانت بذار 

میوه فقط ۱ وعده بخور .‌شیر و لبنیات یادت نره . عدسی خوراک لوبیا  سوپ و اینام بخور خوبن 

ان شالله ک نمیشی ولی ببین همون خرما و کشمش و ابنام قند داره . موز خیار اینا قند دارن . تا میتونی سال ...

موزم اره خوردم ولی کم .نونم بیشتر سنگگ میخورم. بابا اخه ادم حامله همشم ضعف میکنه هیچیم سیرش نمیکنه که.ادم دلش میخواد گریه کنه چقد سختهه اخه 

موزم اره خوردم ولی کم .نونم بیشتر سنگگ میخورم. بابا اخه ادم حامله همشم ضعف میکنه هیچیم سیرش نمیکنه ک ...

منم حال و روزم عین تو بود . اخرای ماه ۷ انسولینی شدم ۲ هفته متفورمین میخوردم جواب نگرفتم دیگ اخرسر انسولین میزدم . خیلی سختم بود 

منم حال و روزم عین تو بود . اخرای ماه ۷ انسولینی شدم ۲ هفته متفورمین میخوردم جواب نگرفتم دیگ اخرسر ا ...

یعنی از همون ماهای اول قندتون بالای ۱۰۰ بود؟ بعد انسولین راحت پیدا میشه اخه؟  هزینش چقده اخه من که ماهیی ۷۰۰ تومن فقط پول امپول انوکساپارین میدم

یعنی از همون ماهای اول قندتون بالای ۱۰۰ بود؟ بعد انسولین راحت پیدا میشه اخه؟ هزینش چقده اخه من که م ...

ن یهو رف بالا اوایل نرمال بود تقریبا . بعد رف لب مرز . یهو رف بالا 

انسولین با هر کد ملی میدن . من راحت پیدا میکردم 

فک کنم هر انسولین ۲۰۰ تا ۲۵۰ . ک من دو هفته یکی میخریدم

ن یهو رف بالا اوایل نرمال بود تقریبا . بعد رف لب مرز . یهو رف بالا انسولین با هر کد ملی میدن . من را ...

اره اگه اوایل اینجوری یه کم بالا باشه یهو اخراش میره بالا.بعد با بیمه این قیمت میخردی یا ازاد؟ بعد ببخشید کی باردار بودید یعنی چه سالی؟

اره اگه اوایل اینجوری یه کم بالا باشه یهو اخراش میره بالا.بعد با بیمه این قیمت میخردی یا ازاد؟ بعد ب ...

ن ازاد بود . بیمه قبول نمیکنه اینجور داروها رو 

۵ ماه پیش انسولین میزدم . ۲ ماهه زایمان کردم

عه چرا انسولین که جزو داروهای واجبه ممنون عزیزم بسلامتی بچتو بزرگ کنی انشاءالله

چون کمیاب شده فک کنم با بیمه قبول نکنن . بازم باید بپرسی 

فدات گلم ان شالله بسلامتی زایمان کنی