2777
2789

نگران نباش عزیزم

بهت یه قرص میدن

بعد از فکر کنم یه ساعت دردات شرو میشه

زیاد نیست درداش زیر دلت میگیره و ول میکنه

بعدشم میاد بیرون

فقط یه چیزی دردات که شروع شد برو سرویس بهداشتی روی کمر و شکمت آب گرم بگیر و ماساژ بده

و اینکه وقتی جنین اومد بیرون به هیچ وجه نگاهش نکن

خواهش میکنم نگاهش نکن

بعدم پریود میشی

ده روز بعدم سونو میدی که ببینن لخته خونی چیزی نمونده باشه تو دلت

ان شاءالله خدا برات راحتش کنه عزیزم

خدا بهت صبر و آرامش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه منم ۵ هفتم بچه اولیه نمیدونم چرا انقدر قلبم تند میزنه و میترسم ببخشید اگر میپرسم

بیخودی که سقط نمیشه. من رفتم سونو توی پنج هفتگی، هنوز قلبش تشکیل نشدت بود. گفت دو هفته دیگه بیا. وقتی رفتم گفتن توی همون پنج هفته مونده و رشد نداشته. البته من لکه بینی هم داشتم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
بیخودی که سقط نمیشه. من رفتم سونو توی پنج هفتگی، هنوز قلبش تشکیل نشدت بود. گفت دو هفته دیگه بیا. وقت ...

❤️مرسی عزیزم ان شاالله که خیر باشه برای منم خیلی دعا کنید بچه اولمه سخت هم باردار شدم

❤️مرسی عزیزم ان شاالله که خیر باشه برای منم خیلی دعا کنید بچه اولمه سخت هم باردار شدم

ان شاءالله 

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
خب منم ۵ هفتم و دکتر گفته تا دوهفته دیگ ک سونو بدی واسه قلب چیزی مشخص نیست میخواستم ببینم چ معاینات ...

من سونو واژینال رفتم و طبق سونو و تشخیص دکتر گفتن چیز بیشتری نمی‌دونم 

مرسی از اینهمه توضیحت ،امدوارم از پسش بربیام

خونریزی داری؟ لطفا عجله نکن اخه پنج هفته که چیزی نیست تا هفت هفته هم میتونی صبر کنی

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

دلم گرفت 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

برید یه دکتر ویه سونوگرافیه دیگه چونکه مذهب شرورومصنوعیه بهایی خیلی نفوذ کرده در کادر درمان الکی  میگن بچت ها رشدشون قطع شده که بچه هارو سقط کنن  اینطور باعث میشه نسل مسلمان ها کمتر بشه