2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این ادم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید دید وقتی عصبانی بشه چه واکنشی نشون میده....مثلا بعضیا هستن فقط داد میزنن...ولی زود آروم میشن....

بعضیا هستن که برخورد فیزیکی میکنن که این به نظرم کلا کنسله...اونی هپ که بتونه موقع خشم خودشو کنترل کنه که گلیه از گل های بهشت😅

من خودم خیلی دارم تلاش میکنم به این درجه از کنترل روی رفتار و احساسم برسم...فعلا به مرحله ی سکوت کردن رسیدم...😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

میشه دلایلتون بگید

۱۲ سال اختلاف اخه خیلی زیاده اون الان ۳۵ سالشه ادم منطقیه اما تو ۲۳ تازه اول جوونی و شور و شوقته بعد اون سنش  داره میره بالا  زود میخاد بچه دار بشه اما شاید تو فعلا بچه نخوای اما بازم اگه میدونی ایندت باهاش تامینه صددرصدی و خونه و ماشین داره ازدواج کن برین مشاور ببینین چی میگه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

باید دید وقتی عصبانی بشه چه واکنشی نشون میده....مثلا بعضیا هستن فقط داد میزنن...ولی زود آروم میشن... ...

داد میزنه ‌سریع آروم میشه

تو این مدت همچین برخوردی با اصلا نداشت البته

۱۲ سال اختلاف اخه خیلی زیاده اون الان ۳۵ سالشه ادم منطقیه اما تو ۲۳ تازه اول جوونی و شور و شوقته بعد ...

خیلی پولدار که نه متوسط رو به بالا

بیشترین چیزی که باعث شد من جذب این ادم بشم 

احترام و توجهی که ازش دریافت می‌کنم و اون اهمیت که بهم میده

و اینکه منو همین جور هستم می‌خواد 

اینا باعث شد من برم تو این رابطه

داد میزنه ‌سریع آروم میشهتو این مدت همچین برخوردی با اصلا نداشت البته

یعنی خودش گفته من عصبانیتم این طوره؟یا دیدی ازش؟چون آدما تو تعریف کردن ویژگی هاشون،اغراق ممکنه کنن و اونی که هستن رو واقعا بیان نکنن...یه ضربالمثلی هم هست که میگن میخوای رفیقتو بشناسی عصباتیش کن ببین واکنشش چیه....

ولی در کل یه چیزی بگم آدما ها هم آدمن...یعنی ماها همه گاهی ممکنه عصبانی بشیم داد بزنیم یا هر کار دیگه ای موقع عصبانیت بکنیم...اما مهم اینه که اون واکنش شدید جزء اخلاقمون نباشه..

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یعنی خودش گفته من عصبانیتم این طوره؟یا دیدی ازش؟چون آدما تو تعریف کردن ویژگی هاشون،اغراق ممکنه کنن و ...

میدونی بارها خواستیم عصبیش کنم حرصش درکنم ولی هیچی نگفت و با وجود اینکه مقصر بودم عذر خواهی کرد

ولی حس می‌کنم عصبی هس

خودش میگه اون روی منو تو ببینی با این روحیات قطعا گریه میکنی

میدونی بارها خواستیم عصبیش کنم حرصش درکنم ولی هیچی نگفت و با وجود اینکه مقصر بودم عذر خواهی کردولی ح ...

بگو میخوام ببینم اون رو تو....😎

2810