2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این ادم ازدواج کنم

244 بازدید | 30 پست

ما۱۲سال اختلاف سنی داریم من۲۳سالمه و آقا ۳۵

الان باهم دوست هستیم ولی قصدمون ازدواج هس

از نظر درآمدی در آمد خوبی داره و ادم کاری هس

خیلی بهم توجه میکنه زیاد بهم احترام میذارع 

وقتی باهم هستیم واقعا حالم خوبه اصلا حس حالم خوبه دلم نمیخواد بیام خونه 

ما حدودا ۲ماه آشنا شدیم ولی بینمون ی آرامش و عشق خاصی هس

دیشب مثلا میخواستیم دعوا کنیم تو گوشی بحثمون بود ولی وقتی همو دیدیم کلا گفتیم و خندیدیم

اخلاقای بدش بگم خیلی زود یهویی عصبی میشه

کلا ادم عجولی هس

بعدم کلا میگه من میخوام اول زمستون نامزد کنم چن ماه دیگه عروسی میخوام برم سر خونه زندگیم خیلیم زود بچه میخوام من شدید مخالفم جوری که امشب گفتم رو این موضوع پافشاری کنی من این رابطه تموم می‌کنم چون اصلا همچین چیزی نمیتونم تحمل کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشنهاد نمیکنم ادامه رو ب چند تا دلیل

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

خوب سنش بالاس راست گفته. سن شما هم خوبه واسه ازدواح

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگر دلت میخواد توی ۳۰سالگی بچه دار بشی بدون که برای اون آقا پدر شدن خیلی دیره ،فاصله سنیتون زیاده ،البته نمیشه روی همین مورد کیلیک کرد باید یه تست بدید شاید از لحاظ اخلاقی و همون عصبانیتیش برات حل بشه اونجوری بهتر میفهمی که کیس ازدواج مناسبیه یا نه

2810