2777
2789

امروز بین من و همسرم بحثی پیش اومد که مادرشوهرم مطابق هرروز برای اینکه جویای احوال پسرش باشه باهاش تماس میگیره که همسرم بهش میگه الان اعصابم خورده باشه بعدا صحبت میکنیم

مادرشوهرم زنگ زده دیدم داره گریه میکنه

یه لحظه فکر کردم اتفاقی برای همسرم افتاده اخه بخاطر بحثمون همسرم به تماسم پاسخی نمیداد

دیدم مادرشوهرم میگه امیر گفت می‌خواد ازت جداشه

گفت فرزانه خیلی اذیتم میکنه 

و کلی صحبت کرد پیرامونش 

من چیزی نگفتم فقط سکوت و اینکه میونه ی من و همسرم فقط عشق و احترامه

همسرم هم میگه چیزی نگفتم و راست گفته یقین دارم

الان گفتم مادرت این حرف رو زده به احترامت چیزی نگفتم گفت چی گفت؟ گفتم گفته تو و امیر از هم جداشین امیر می‌خواد ازت جداشه و همسرم چیزی نگفت فقط گفت تصمیم گیرنده زندگی هر کس خودشه فراموش کن

حدود ۹ ماهه مزدوج شدیم خیلی ناراحتم بخاطر این حرف مادرشوهرم که چطور روش شده چنین چیزی بگه

اخه من همیشه احترام داری میکردم و رسمی بودم در عین مهربونی به جا

خانمای متاهل که زندگی موفق دارین نظر بدین و خواهرانه راهنمایی کنین🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادرشوهرم همیشه میگفت وای بچم شانس نداشتمث فلانی زنش اینو خرید براش اونو خرید منم همیشه چیزی نمیگفتم دیدم نه حرفاش اثر بد میذار بحث میشد بین و من و همسرم ولی ته دل عاشقم منتها حرف دیگ اثر میزار دیدم نه نمیشه یک بار که گفت گفتمش مامان جان دلتون میخواد انگار ما جدا شیم ؟اره یهو گفت نه خدا مرگم گفتم پ لطفا دیگ انقد نگو بیچازه پسرم شانس نداشت فلانی داشت بین ما خراب میشه جدا بشیم گناهش گردن شماست دیگ رفت که حرفی بزن از ما