2777
2789
عنوان

دوران عقد چقدر با شوهراتون بیرون میرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 101 پست
وقتی با همیم عالی هست کلی صحبت میکنه بم محبت میکنه برام هدیه میخره بیرون کلی چیز میز میخوریم خسییس ا ...

خوب دیگه چیکار کنه بدبخت

شما هم دیگه خیلی حساسی

بعدم نمیدونم شوهرت چند سالشه

خیلی از این خانم ها که میگن شوهرامون تو عقد ولمون نمیکردن و فلان حتما شوهراشون تو دهه ی ۲۰ زندگی شون بودن

بالاخره تو دهه ی ۲۰ یه مرد از نظر جنسی هات تر هست تا دهه ی ۳۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخیر سمت ما اصلن اجازه رفتن و موندن خونه مادرشوهر و رابطه دوران عقد نداریم عزیزمدختری که تو عقد جدا ...

جنوبی هستید؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
وقتی با همیم عالی هست کلی صحبت میکنه بم محبت میکنه برام هدیه میخره بیرون کلی چیز میز میخوریم خسییس ا ...

دختر خوب زندکیت و بخاطر چهارتا تاپیک و حرف چهارنفر آدم مجازی و مقایسه دوران عقد دوستت با دوران عقد خودتون  و این مزخرفات خراب نکن. همسرت هیچ مشکلی نداره. بنده خدا نه سرد مزاجه نه نسبت به تو بی توجهه. فقط آدمه، وسط هفته گرفتاره، تمام

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

درسته درکش میکنم منم مزاحم کارش نمیشم کل روز فقط یبار بش زنگ میزنم بقیشو خودش زنگ میزنه سعی میکنم مز ...

امروزت و بخاطر فکر کردن به فردایی که نیومده خراب نکن

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خوب دیگه چیکار کنه بدبختشما هم دیگه خیلی حساسیبعدم نمیدونم شوهرت چند سالشهخیلی از این خانم ها که میگ ...

شوهرم۲۹ سالشه واقعا زیاد کار میکنه کارشم خستگی فیزیکی نداره همش ذهنیه فکرش خسته میشه بیشتر وقتا میگم حق داره ولی چند مدتیه دارم مقایسه میکنم همه فکر میکنن ما همش باهمیم ولی وقتی میفهمن هفته ای یبار همو مییینیم تعجب میکنن و میگن دروغ میگم

دختر خوب زندکیت و بخاطر چهارتا تاپیک و حرف چهارنفر آدم مجازی و مقایسه دوران عقد دوستت با دوران عقد خ ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی ارومم کرد فکر میکنم شاید حساس شدم کلا تو پس ذهنم همش در حال مقایسه هستم و این داره اذیتم میکنه 

شوهرم۲۹ سالشه واقعا زیاد کار میکنه کارشم خستگی فیزیکی نداره همش ذهنیه فکرش خسته میشه بیشتر وقتا میگم ...

وقتی تعجب میکنن خیلی با اعتماد به نفس سرت و بالا بگیر و بگو بیکار که نیست. مشغله ی کاریش زیاده. ولی آخر هفته هارو همیشه باهمیم، کلی خوش میگذرونیم، کل هفتمون جبران میشه🥰

اونوقت دهن همه بسته میشه.

شوهر منم تو عقد هفته ای یکبار منو میبرد دفترش و...آخه خونه ی هیچکدوم شرایطش نبودولی بعد عروسی اوکی ب ...

ببخشید تو دوران اشنایی میشه فهمید ادم سردی هست یا گرم ؟

من روم نیست از طرف مقابلم بپرسم از طرفی ادم تا وارد زندگی نشه نمیفهمه!

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺