2777
2789
عنوان

دوران عقد چقدر با شوهراتون بیرون میرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 101 پست
اخه من نگران اینده هستم که این اقا الان که عقدیم این هست پسفردا عروسی کنیم و برای هم عادی بشیم میخوا ...

نه همسر منم تو دوران عقد هفته ای یه بار میومد دیدنم( حالا یا خونه یا بیرون). بیشتر ازاون نمیتونست. با اینکه دوتا کوچه فاصلمون بود. البته دلایلی ام داشت که بماند. ولی خب بعد ازدواج تا الان که ۱۲ سال از ازدواجمون میگذره، براش تکراری نشدم یا ذره ای سرد نشده. به اینا نیست قربونت برم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزانه اره همو می‌دیدیم. چون خانواده ش ۱ ساعتی از ما دور بودن خونه مجردی داشت شام میومد خونه بابام ب ...

چقدر شوهرت پیگیرت بوده این هفته دوبار همو دیدم چون من رفتم دنباش گفتم بریم پیاده روی

بش همین حرف رو زدم گفتم الان که عقدم شرایطش رو داریم موقعیتش رو هم داریم مکانش رو هم داریم اما تو فق ...

به نظر من غیر طبیعی هس .بازم من نمیدونم کاش بری مشاور بهت کمک کنه چون واقعا مسئله مهمی هس و درآینده ممکنه عذاب بکشی 

من وقتی پریودم انگار شوهرم پریود میشه .روز شماری میکنه تموم بشه

نه همسر منم تو دوران عقد هفته ای یه بار میومد دیدنم( حالا یا خونه یا بیرون). بیشتر ازاون نمیتونست. ب ...

چقدر خوب ولی من حس میکنم قراره خیلی سرد تر از این بشه من همه ناراحتیم این هست چرا قبل عقد انقدر فیلم بازی کرد که گرمه و عاشقه بعد عقد انگار هفته ای یبار یادش میاد زن داره

حالا دیدین شوهر من چقدر سرده حس میکنم رفته تو پاچم

الان اگه یکی بگه ماهی یه بار میومد خونمون تو نتیجه میگرفتی شوهرت گرمه و نرفته تو پاچت؟؟؟؟

حس میکنم سنت کمه، زندگی مشترک خیلی بالا و پایین داره. از دوران عقد گرفته الی آخر. باید عاقل بود 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

الان اگه یکی بگه ماهی یه بار میومد خونمون تو نتیجه میگرفتی شوهرت گرمه و نرفته تو پاچت؟؟؟؟حس میکنم سن ...

من کلی تاپیک خوندم تحقیق کردم از خیلی ها پرسیدم زندگی خیلی هارو دیدم اکثرا همین هستن من جزو موارد استثنا هستم که همسرم انقدر کارش براش مهم تر از منه یعنی این مرد کل هفته به خودش زحمت نمیده بیاد منو بیینه

چقدر خوب ولی من حس میکنم قراره خیلی سرد تر از این بشه من همه ناراحتیم این هست چرا قبل عقد انقدر فیلم ...

مردا گرفتارن. شرایط کاری و اقتصادی واقعا عذاب آور شده. خسته میشن. باید درکشون کرد...آخر هفته ها وقت دارن که اونم همسرت با تو میگذرونه‌. دیکه ناراحتیت از چیه؟ 

اینم که میکی قبل عقد خودشو چنین و چنان نشون میداد، به این دلیل بوده که بدستت بیاره، چون دوستت داره. حالا خیالش راحت تره. نه اینکه سرد شده باشه

من کلی تاپیک خوندم تحقیق کردم از خیلی ها پرسیدم زندگی خیلی هارو دیدم اکثرا همین هستن من جزو موارد اس ...

وقتی با همین چطوره؟؟؟؟ تلفنی حرف میزنید چطوره؟ در کل آخر هفته ها که با همید، اون کمبود کل هفته رو جبران میکنه برات؟ خرج میکنه؟ خسیس نیست؟؟؟

گلم نمیخام ناراحتت کنم ولی همسرت یا سرده یا خیلی بیخیالخونه جدا داره کاراش هم خونه انجام میده نمیگه ...

منم همین فکرو میکنم میگم خب خلوتگاه داریم چرا نمیگه بیام پیشم منم کارمو انجام میدم توام فقط پیشم باش 

وقتی با همین چطوره؟؟؟؟ تلفنی حرف میزنید چطوره؟ در کل آخر هفته ها که با همید، اون کمبود کل هفته رو جب ...

وقتی با همیم عالی هست کلی صحبت میکنه بم محبت میکنه برام هدیه میخره بیرون کلی چیز میز میخوریم خسییس اصلا نیست با اینکه خودم کارمندم برام پول میریزه و خریدامو میکنه در طول روز هم سه چعار بار تلفنی حرف میزنیم و بم محبت میکنه

بش همین حرف رو زدم گفتم الان که عقدم شرایطش رو داریم موقعیتش رو هم داریم مکانش رو هم داریم اما تو فق ...

شوهر منم تو عقد هفته ای یکبار منو میبرد دفترش و...

آخه خونه ی هیچکدوم شرایطش نبود

ولی بعد عروسی اوکی بود نه اینکه بگم هر شب رابطه میخواست ولی حداقل هفته ای سه شب را میخواست

منم همش نگران بودم نکنه سرده و فلان

مردا گرفتارن. شرایط کاری و اقتصادی واقعا عذاب آور شده. خسته میشن. باید درکشون کرد...آخر هفته ها وقت ...

درسته درکش میکنم منم مزاحم کارش نمیشم کل روز فقط یبار بش زنگ میزنم بقیشو خودش زنگ میزنه سعی میکنم مزاحم کارش و جلساتش نشم اما نگران اینده هستم اینکه بعد ها سرش شلوغ تر میشه و من بیشتر تو حاشیه میرم

2810