2777
2789
عنوان

دوران عقد چقدر با شوهراتون بیرون میرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 101 پست
روزانه همو میدیدن یا هفته ای چندبار

روزانه اره همو می‌دیدیم. چون خانواده ش ۱ ساعتی از ما دور بودن خونه مجردی داشت شام میومد خونه بابام بعد میرفت خونه خودش 

هر روز در حد حتی نیم ساعت باشه همو می‌دیدیم 

من بابام فروشگاه داشت اون موقع اکثر کارا با من بود و سخت میتونستم برم بیرون تفریح واسه همین شوهرم خیلی رعایت می‌کرد و برای بیرون رفتن بهم سخت نمی‌گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دوستم شوهرش کارمنده بعد از ساعت سه از عصر تا شب باهم وقت میگذرونن ولی من باید کل هفته منتطر باش ...

عزیزم مقایسه نکن به هیچ وجه، شرایط شغلی و زندگی آدما باهم فرق داره. زندگی و به کام خودت و همسرت تلخ نکن. انشالا میرید سر زندکیتون، از این مسائل راحت میشین 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

جدای اینم حس میکنم سرد مزاجم هست اخه ما یه خلوتگاه دو نفره داریم که فقط هفته ای یبار منو میبره غیر ا ...

هفته ای یه بار سرده؟؟؟؟؟

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

جدای اینم حس میکنم سرد مزاجم هست اخه ما یه خلوتگاه دو نفره داریم که فقط هفته ای یبار منو میبره غیر ا ...

به نظرم سرد هس اگه اذیت میشی حتما دنبال درمانش باش

۱۰ سال هس ازدواج کردم تقریبا یه شب درمیان رابطه مون سرجاش هس 

دوران عقد که دیگه فقط منتظر فرصت بود

ما کلا دو ماه عقد بودیم،اما بیشتر شبا میرفتیم بیرون یادش بخیر

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم مقایسه نکن به هیچ وجه، شرایط شغلی و زندگی آدما باهم فرق داره. زندگی و به کام خودت و همسرت تلخ ...

اخه من نگران اینده هستم که این اقا الان که عقدیم این هست پسفردا عروسی کنیم و برای هم عادی بشیم میخواد چی بشه

شوهر منم از ۷ صبح تا ۱۱ ۱۲ شب سرکار بود موقعی ک میخواس بره خونه می اومد دم در همو میدیم در حد یه ربع تو ماشین و میرف 

حتی آخر هفته ها هم سرکار بود اویل هم اجازه نداشتیم پیش هم بخوابیم ولی خب بعد ازدواج شغلشو عوض کرد 

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
به نظرم سرد هس اگه اذیت میشی حتما دنبال درمانش باش۱۰ سال هس ازدواج کردم تقریبا یه شب درمیان رابطه مو ...

برای هفته ای یه بار، دنبال دوا درمون نمیرن عزیزم. شاید اندازه ی استارتر گرم نباشه، اما سرد مزاج نیست

بنظرم شما و همسرت هم هردو به شدت گرم هستید ولی این دلیل نمیشه هرکس اینطوری نبود سرد مزاج باشه

چقدر خوب من همش مغرور بازی در میارم و فکر میکنم اصرار برای بیرون رفتن باید از طرف اون باشه همیشه پنج ...

نه عزیزم مردا غرور نمیدونن چیه فکر میکنن برات مهم نیست ویا نیاز نداری حتما باهاش حرف بزن و ناراحتیتو بیان کن البته با زبون خوش مردا مثل بچه هستن بایذ بهشون یاد بدی خیلی از احساسات و نیاز ما زنا خبر ندارن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
به نظرم سرد هس اگه اذیت میشی حتما دنبال درمانش باش۱۰ سال هس ازدواج کردم تقریبا یه شب درمیان رابطه مو ...

بش همین حرف رو زدم گفتم الان که عقدم شرایطش رو داریم موقعیتش رو هم داریم مکانش رو هم داریم اما تو فقط یک بار در هفته منو میبری اونجا یعمی روزای دیگ بدنت نیاز نداره ولی قبول نمیکنه و ادعا داره گرم ترین مرد زمینه و من نمیتونم از پسش بر بیام این صحبت رو دوبار تا به الان کردیم ولی بازم همین وضعیت هست من بحثم این نیست که بگم توروخدا هرشب بام رابطه داشته باش من نگران ایندمم

اخه من نگران اینده هستم که این اقا الان که عقدیم این هست پسفردا عروسی کنیم و برای هم عادی بشیم میخوا ...

گلم نمیخام ناراحتت کنم ولی همسرت یا سرده یا خیلی بیخیال

خونه جدا داره کاراش هم خونه انجام میده نمیگه بری پیشش آخه چرا؟؟

2810