2777
2789

رازتون چیه که میتونید با همه حرف بزنید و دوست باشید تو هر جمعی میرید راحتید 

بچیددددد لطفا

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

نمیدونم واقعا  تو وجودم بوده واقعا از همون موقع یادم میاد خیلی سریع با دیگران دوست میشدم و میرفتم تو جمع شون و حرف میزدم البته جدیدا دارم روی فن بیان هم کار میکنم و کتاب های خوب محور آیین سخنوری میخونم 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیدونم واقعا تو وجودم بوده واقعا از همون موقع یادم میاد خیلی سریع با دیگران دوست میشدم و میرفتم تو ...

خب راجب چی حرف میزنید 

من اکثر وقتا هیچ حرف ندارم یا مثلا علایقم کلا با طرف مقابل فرق میکنه 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

حالا ار چی بی سر و زبونه میریزه تو تاپیک😂😂😂من خودمم بی سروزبونم و اصلا تمایلی نشون نمیدم برای برقراری رابطه مثلا طرف اشناست یجوری رفتار میکنم انگار ندیدمش سلام بده یه سر تکون میدم خیلی بیش از حد غیر اجتماعیم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
حالا ار چی بی سر و زبونه میریزه تو تاپیک😂😂😂من خودمم بی سروزبونم و اصلا تمایلی نشون نمیدم برای برق ...

وای دقیقا من فقط وقتی مامانم باشه به زور سلام میکنم که زشت نباشه ولی خسته شدم از تنهایی و بی زبونی 

وای دقیقا من فقط وقتی مامانم باشه به زور سلام میکنم که زشت نباشه ولی خسته شدم از تنهایی و بی زبونی

ای گفتی منم خسته شدم خیلی دوست داذم عوض بشم ولی انگار طلسمم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باردار نیستم 🥰🥰🥰تیکر هدف
خب راجب چی حرف میزنید من اکثر وقتا هیچ حرف ندارم یا مثلا علایقم کلا با طرف مقابل فرق میکنه

خب باید ببینیم چی پیش میاد حرف چی می‌زنه نمی‌دونم الان چجوری برات مثال بزنم از همه چی از دانشگاه از زندگی از کارا و فعالیت هایی که میکنن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢