2777
2789

۱_موهاتون مشکی بمونه رنگ نکنید

۲_وزن کم کنید و نرمال باشید

۳_از همه مهم تر ابرو هاتون رو نه تتو کنید نه فیبروز و نه هیچی 

۴_تیپ های لش بزنید الیته رسمی هم بپوشید  قشنگه ولی خب اغلب اسپورت باشین 

۵_همیشع ورزش کنید و روحیه تونو حفظ کنید با جوون ترا معاشرت کنید 😁

تا راهنمایی های دیگر بدرود

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

چشم عباس آقا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تک تک حرفات موافقم. حتی ابروهامو جوری بر نمیدارم که خط بیفته کامل

منم فقط بین شونو تمیز کنم و زیرشون رو اگ خیلی ضایع باشه ولی روی ابرو رو تمیز کن خیلی شیک میشه روغن کرچک هن بزنی پر میشه 

من 10سال کمتر از سنم نشون میدم خوشبختانه و صورتم نچرال اصلا دستکاریش نکردم. وزنم هم متعادله

منم صورتمو دست کاری نکردم دقیقا یادم رفت بگم تزریق های عجق وجق عم  صورتو پیز میکنه تا وقتی لازم نیس بنظرم نباید ترزیق کرد خصوصا لب شتری

منم صورتمو دست کاری نکردم دقیقا یادم رفت بگم تزریق های عجق وجق عم صورتو پیز میکنه تا وقتی لازم نیس ...

ابروهام و مژه هام خدا دادی پرپشتن و نیازی به هیچی ندارن خدا رو شکر. لبم هم متوسطه کلا لب خیلی گوشتی دوس ندارم

منم فقط بین شونو تمیز کنم و زیرشون رو اگ خیلی ضایع باشه ولی روی ابرو رو تمیز کن خیلی شیک میشه روغن ک ...

ابروهای من دو برابر ابروئه روغن موغن نیاز نداره😄 بالاشو مرتب می‌کنم. بینشو کامل دو سه تا رج باریک پایینش نگه میدارم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝