2777
2789
عنوان

چرا من منت پسرای سطح پایین تر از خودمو میکشم 😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 30 پست
نمیتونم انگار نمیخام بفهمم نیاز ب توجه و محبت دارم

نیاز توجه و محبت تو وجود همه هست اما به چه قیمت عزیزم؟ تا خود تو نخوای و خودتو گول بزنی حرفای همه ما بی تاثیره . خیلیا شاید بگن اینا چرتو پرته اما اگه رو رابطه ات با خدا کار کنی به مهربونیش قسم ارزش خودتو میفهمی 

چیکارش بکنم ؟پدرم ک .. هعی 💔

ببین فک کنم محرومیت هیجانی داری

یه کتابی هست به اسم زندگی خود را دوباره بیافریند خیلی‌ خوبه پیشنهاد می کنم بخونیش

همیشه خوبی ها و ارزش های خودتو یادآوری کن و از معیارهای خودت پایین نیا

پسرا ارزش اینو ندارن که منتشونو بکشی اون موقع هوا برشون میداره فک میکنن کین چین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز توجه و محبت تو وجود همه هست اما به چه قیمت عزیزم؟ تا خود تو نخوای و خودتو گول بزنی حرفای همه ما ...

ینی نماز خوندن رو شروع کنم ؟

اینجا ینفر سوره نور رو معرفی کرده بود 

اونم گوش دادم بی تاثیر بود و میلم ب چت با پسرا رو کم نکرد

سرررررررر جدتون لایک نکنید
ببین فک کنم محرومیت هیجانی دارییه کتابی هست به اسم زندگی خود را دوباره بیافریند خیلی‌ خوبه پیشنهاد م ...

خوندم اون کتابو زیاد موثر نبود واسم 

دقیقااا و خیلییی بد رفتار میکنن وقتی بهشون بها میدی

خوندم اون کتابو زیاد موثر نبود واسم دقیقااا و خیلییی بد رفتار میکنن وقتی بهشون بها میدی

هیچوقت به کسی اونقد ارزش نده که خودشو گم کنه و هیچوقت برای تو دل کسی جا شدن دست به اندازه های خودت نزن و خودتو کوچیک نکن

درمورد کتابم باید بگم که حتما تو عمیق نخوندی خیلی کتاب خوبیه و کاربردی 

هیچوقت به کسی اونقد ارزش نده که خودشو گم کنه و هیچوقت برای تو دل کسی جا شدن دست به اندازه های خودت ن ...

نمیتونم نیاز ب توجه طرف دارم

خوندم ولی خب حوصله سر بر بود و راجب تله های زندگی بود 

چیکارش کنم ؟

هیچی اعتماد ب نفستو زیاد کن ب خدا وصل شو 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ینی نماز خوندن رو شروع کنم ؟اینجا ینفر سوره نور رو معرفی کرده بود اونم گوش دادم بی تاثیر بود و میلم ...

آره چرا که نه؟

گوش دادن فقط کافی نیست باید عمیق درکش کنی بری تو دلش بفهمی چی میگه چی میخواد