2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیو نینی یار قفل کرد 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 64 پست
https://uupload.ir/view/img_20240112_223839_382_m8ms.webp/بیا اینم چشمام البته اشکییادت میاد؟😂

مگه میشه این چشمای خوشگل و یادم بره؟

دختر چشم به این قشنگی چرا اشکی شده؟🥺

مژه هات و میخوااااام🤌🤌🤌

چه حسی داره انقده چشم قشنگی😍

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

[QUOTE=360488249]مگه میشه این چشمای خوشگل و یادم بره؟ دختر چشم به این قشنگی چرا اشکی شده؟🥺 مژه هات و میخوااااام🤌

دورت بگردم

عکس برای چند وقت پیشه که حال روحیم خوب نبود

شرط میبندم تو خیلی خیلی خیلی قشنگ تر از منی❤️

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک خودت و نی نی جون باشه

دست اقاتونم درد نکنه سایشون مستدام

انشاالله خوشبخت بشید و سالم و سلامت باشید 

امیدوارم خدا فرزندانی صالح و سالم بهتون بده

از ته قلبم دعاتون میکنم

از شمام که اینقدر قلبتون پاکه التماس دعا دارم گل بانو 💗💗💗

عزیزم اومدم کامنت بزارم قفل بود الهی خوشبخت بشییننن😍 از خدا میخوام بهتون نینی دوقلو بده یه دختر یه پسر😍😋 برا منم دعا کن زودتر‌ به عشقم برسم مثل شما خیلی سختی کشیدیم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️