2777
2789

من دوستی داشتم توی دوران دانشگاه حتی پسره زد بلاکش کرد ( دوستم زیاد چهرش قشنگ نبود ) اما این ب تعابیر دیگه می‌گرفت مثلا میگف آها فک کنم بخاطر فلان موضوع بود ک اینطوری شد و همیشه دیدش مثبت بود حتی بعد اون با ینفر دیگه دوست شد اون پسره هم همه چیو تموم کرد ( بخاطر چهرش ) ولی بازم دوستم می‌گفت بخاطر این بود اخلاقامون بهم نمی‌خورد ینی انقد این بشر اعتماد ب نفس داشت و مثبت بود هیچ وخ بخاطر چهرش منظورو نگرفت و واقعن اینطوری بود نکه بفهمه و خدشو بزنه اون راه و همیشه هم خوشحال بود. خوشم میومد ازش پر حرف خوشحال و پرانرژی و لبش خندون . ولی من همیشه حالت افسرده ، خسته و تنها و هیچ وخ اخلاقم ب همه نمیگرف خوشبحالش روحیش عالی من خیلی منزویم و همیشه افسرده و در حال گریه و بفکر خودکشی دنیا در نظرم تیره و بی هدفه ولی اون چیزای کوچیک‌ خوشحالم میکرد من همیشه عیبارو میدیدم اون همیشه نقاط مثبتو

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالش واقعا

اره واقعن خوشحال بودن ی ویژگی ارثیه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

وای دقیقا!یا دیدین بعضیا چه آرامشی دارن!؟چه ریلکسن!؟

اره دقیقا خیلی خونسردن عجیب.‌ من همش استرس و درحال اضطراب برای آینده و حسرت گذشته کلن روانیم

اره دقیقا خیلی خونسردن عجیب.‌ من همش استرس و درحال اضطراب برای آینده و حسرت گذشته کلن روانیم

یه دوستی دارم دقیقاً همینجوریه 

همیشه مثبت نگره 

امیدواره، خوشبینه 

ولی من برعکسم😐

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...