2777
2789

من ۱۵ فقط لباس عروسم شد بجز تور و تاج ۸ و خرده ای هزینه آرایشگاهم دو سه تومنم لوازم آرایشم همین سه چهار ماه پیش عروسیم بود

لوازم آرایشم رژ نخریدم چون خیلی داشتم که نو نو بودن و خب خارجی هستن از هلند برام آوردن؛ کرم پودر و پنکک مپ برداشتم متوسط رو به خوبه ؛ ریملم مارک بی؛ خط چشم و مداد چشم و مداد ابرو و سایه و رژ گونه ام برداشتم مارکای متوسط بودن 

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک می گم عزیزم 💖

کرم پودر گابرینی، نایس، مک 

ریمل ایزادورا، دیپ رومنس، دوسه و اوریفلیم 

اسنس هم خوبه ولی برای استفاده روزانه

خط چشم مایع بخوای مای خوبه ماژیکی هم گابرینی و مجیکال داشتم خوب بودن ولی راستش برند خیلی خوب نداشتم تا حالا 

فیکساتور لورا مرسیه خیلی خوبه پودر بیک هم لورا مرسیه و رولوشن خوبن 

پرایمر خوب با قیمت مناسب گلدن رز خوبه 

راستی ریمل لانکوم و بنفیت 

پرایمر نیکس بهتر از اونایی هستن که بالا نوشتم ولی قیمتشون بیشتره راستش منم دلم نمیاد بخرمشون 

سوال دیگه درباره وسایل ارایش داشتی خوشحال می شم راهنمایی کنم 🌷

راستی ریمل لانکوم و بنفیت پرایمر نیکس بهتر از اونایی هستن که بالا نوشتم ولی قیمتشون بیشتره راستش منم ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

منم شرایطی دارم ک نمیتونم هزینه زیاد بکنم

برند گلدن رز چطور هست؟

و اینکه واسه پلت سایه و کانتور میگی چی خ.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیمنم شرایطی دارم ک نمیتونم هزینه زیاد بکنمبرند گلدن رز چطور هست؟و اینکه واسه ...

کاری نکردم خواهش می کنم عزیزم 🌷

گلدن رز عالیه

هم هزینه اش مناسبه هم کیفیت خوبی داره 

کانتور انگار چند نوع داره چرب و پودری راستش چند ماه یه بار هم شاید استفاده نکنم 

ولی رولوشن عالیه 

گلدن رز هم از رولوشن قیمتاش مناسب تره 

الان هیچ کدومشونو ندارم فقط چند وقت پیش یه پالت اور بیوتی گرفتم تقریبا خوبه ولی عالی نه، پودریه

چند وقت پیش رویال مکس داشتم خیلی خوب بود

سایه اناستازیا و رولوشن عالین اگه اصل باشن ولی منم خیلی وقته این برندا رو ندارم 

گلدن رز هم اطراف ۵۰۰ پالتاشون 

رویال مکس شاید زیر ۲۰۰ باشه اما پیگمنتش عالیه 

یه برند ایرانیه 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردیمنم شرایطی دارم ک نمیتونم هزینه زیاد بکنمبرند گلدن رز چطور هست؟و اینکه واسه ...

راستی گلم کرم پودر پارتی کویین و vov اگه اصل باشه خوبن 

ریمل هم چند سال پیش از اونایی که ۲۰ تومن بودن می زدم باورت می شه انقد خوب بود عاشقش بودم اسمش کیس بیوتی 

ولی بورژوا اصلا به خوبی این نبود

اخه منم دلم نمیاد زیاد هزینه کنم 

هزینه مهم نیست گاهی وسایلی که قیمتشون مناسب تره کیفیت خیلی خوبی دارن 

مبارکت باشه عزیزم انشاالله به شادی عروس زیبا💕🌺

کرم پودر و پرایمر گابرینی بگیر نسبت ب قیمت کیفیت عالی رژ گونه من گلدن رز دارم خیلی خوبه و قشنگ ریمل من فقط رومانس سفید میزنم عالیه رژ و کانسیلر کالیستا هم قیمت مناسبن هم با کیفیت