2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 67 پست

@1347nazi    

@سوگلی_قبله_عالم    

@درانتظارنرگس    

@الوناش    

@خانمحاجآقا    

سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحسین بعد به امام رضا و بعد هم به صاحب الزمان سلام میدیم

یا امام رضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

@faeiiiii    

@velakat82    

@لواشک_خیلی_ترش    

@خانم_کوچولوی_سعیدم    

@derakhshan1300    

سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحسین بعد به امام رضا و بعد هم به صاحب الزمان سلام میدیم پست اول رو لطفا ببینید

یا امام رضا

@سوژه    

@mehtajon    

@parnia1402    

@silver_star25    

@elsa77na    

سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله الحسین بعد به امام رضا و بعد هم به صاحب الزمان سلام میدیم پست اول رو لطفا ببینید

یا امام رضا

@کاکائو_تلخ۹۹ @یسناسادات @آذر_57 @لیلی_آگان @سمین76 سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا💚
السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی💚

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

@کاکائو_تلخ۹۹ @یسناسادات @آذر_57 @لیلی_آگان @سمین76 سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا

السلام علیک یا صاحب الزمان

التماس دعای فرج❤

@migmigslowerneighbor @اعتصامی @وروجکککککک @sayeh6859 @samera77 سلام دوستان عزیز از امشب اول به ...

🕊🌴🕊🌴🕊🌴🕊

💚سلام خداوند به چهارده معصوم(ع):

🌷⃟ *صلي اللهُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اَللَّهِ
🌷⃟ *صَلِّي اَللَّهُ عَلَيْكَ يا اميرالمُومنِينَ
🌷⃟ *صَلی اَللّهُ عَلَیکِ یا فاطِمهُ الزَّهرَاءُُ
🌷⃟ *صلي اَللَّهُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِی
🌷⃟ *صلي اَللَّهُ عَلَيْكَ يا اباعبداللَّه

💖💖💖💖💖💖💖💖💖

🌷⃟ *صلي اللهُ عَلَيْكَ يَا عَلِيَّ بْنَ اَلْحُسَيْنِ
🌷⃟ *صَلِّي اَللَّهُ عَلَيْكَ يَا محمدبن عَلِيٍ
🌷⃟ *صَلي اَللَّهُ عَلَيْكَ ياجعفربنَ مُحَمَّدٍ

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

🌷⃟  *صَلي اَللَّهُ عَلَيْكَ ياموسيَّ بْنُ جَعْفَرٍ
🌷⃟ *صَلِّي اَللَّهُ عَلَيْكَ ياعلي بن موسي
🌷⃟ *صَلِي اَللَّهُ عَلَيْكَ يَا محمدبن عَلِيٍ اَلْجَوَاد
🌷⃟ *صَلي اَللَّهُ عَلَيْك ياعلي بْنَ مُحَمَّدٍ
🌷⃟ *صَلَّي اَللَّهُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍ العسکري

🌷⃟ *صلي اَللَّهُ عَلَيْكَ ياحجه بْنَ اَلْحَسَنِ. اَلْمَهْدِيُّ عَجَّلَ اَللَّهُ تعالی فَرَجَهُ الشريف

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
@mi84 @کیک_عسلیی @najmekhatoon @مصدقیان @دختربلورین سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ...

چشم عزیزمم ممنون از شما 💕😘

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
@تبسمs @شاغل_موفق @elim83 @مسکر_روح @عاشقامامزمان سلام دوستان عزیز از امشب اول به ابا عبدالله ا ...

یا امام حسین یا امام رضا یا امام زمان التماستون میکنم از خدا بخاین خودش کاری کنه بهم برسیم باهم ازدواج کنیم حتی اگه خوب نباشه باز برسیم بهم حسرتش به دلم نمونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
@عکوری_پکوری_سابق @دختری_که_جک_ولش_کرد @خورشیدوماه۲۱ @یاس،نرگس @frahimif سلام دوستان عزیز از ام ...

سلام عزیزدلم

خیلی ممنونم بابت تگ عزیزدلم

الهی حاجت روا باشی جانم

چه کار قشنگی خدا حفظت کنه گلم🤍🌱

❤️🤍PEGAH🤍❤️
2810