من تو دوره بارداریم تو تاپیک هایی که بچشون رو کتک زدن میرفتم و میگفتم کتک نزنید درست نیست و... میگفتن بچه نداری درک نمیکنی گفتم اتفاقا دارم یدونه گفتن دو تا نداری گفتم حله 😂امروز به چشمم دیدم و اومدم تاپیک بزنم بگم که آدم بخواد خودشو کنترل کنه میتونه دخترم ۷ روزشه پسرم ۶ سال من ۳ تا کمکی دارم که زایمان کردم پیشم میمونن مادرم خواهرم مادر شوهرم ، مادرم اینا رفته بودن خونه یه سر بزنن و مادر شوهرمم خواب بود تازه غذا کشیده بودم بخورم که پسرم گریه میکرد غذا میخوام از گریه اونم نی نی بیدار شد اونم گریه میکرد پسرم همش جیغ میزد آرامش خودمو حفظ کردم اول به بچه شیر دادم گذاشتمش تو گهواره رفتم برای پسرم غذا آوردم همین ! اگه اونا بودن چند تا چک تو گوش پسرشون میزدن چون متاسفانه کنترل اعصاب ندارن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا کی زور دارن بچه رو بزنن؟ سیرکه و اونم حیوونه مگه که اینجوری تربیت بشه؟ بزرگ میشه یا یه بیمار روانی میشه که هزار بار بدترش رو سرشون میاره؛ یا یه آدم عاقل و باهوشه که تشخیص میده این سمها رو بذاره کنار و بعد هی ناله میکنن که من براش این همه زحمت کشیدم چرا ولم کرده.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.