2777
2789
😂دیدین بچه کوچیکا بزرگتراشون هواشونو دارن مغرور میشن؟الان اونجور شدم

بدم اومد از کارش رفته تاپیکاتو گشته یه چیز بی ربط میاره وسط .تو از ذوقت میگی اون نمیدونم چرا اینقدر فشاری میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد یعنی دوست پسر؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه لیولن آب بدم اروم بشی؟ارزوی مردن بابای زندتو میکنی چون فقط حس سردی ازش میگیری؟ بعد چسبیدی به اقا ...

عزیزدلم

من مسئول فشارهای زندگیت نیستم

امیدوارم خدا بهت آرامش بده که توی مجازی تخلیش نکنی

دیگه هم‌پستاتونو نمیخونم پس اذیت نکنین خودتونو

تاپیک قشنگ منو خراب نکنین علی یارت❤️

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نامزد یعنی دوست پسر؟

نه نامزد

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

فشاری نشدم خیلی لوسه خیلی خیلیی مثل بچه های ۱۷ ساله ای 😵‍💫😵‍💫😵‍💫البته با توجه به تاپیکای قبلت ...

هیچوقت هیچوقت ضعف کسیو که دست خودش نیست به روش نیارید..قلب من با این پیامت شکست دختر جان .وای ب حال اسی 

کمی رکم تو ببخش .... 

یه لیولن آب بدم اروم بشی؟ارزوی مردن بابای زندتو میکنی چون فقط حس سردی ازش میگیری؟ بعد چسبیدی به اقا ...

چطور یه آدم می‌تونه اینقدر عقده و کمبود تو دلش باشه که از عشق ۲ نفر دیگه حسادت کنه...

مطمئن باش هیچ عشقی تو زندگیت وارد نمیشه با این دل سیاهت 

۰۸٫۲۹...♾️💜

فشاری نشدم خیلی لوسه خیلی خیلیی مثل بچه های ۱۷ ساله ای 😵‍💫😵‍💫😵‍💫البته با توجه به تاپیکای قبلت ...

عزیزم چقد زشت صحبت میکنی؟ 

چه اشکال داره؟من۲۷سالمه و لباس نوزادی خوشگل ببینم میخرم چه ربطی به سن داره؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بدم اومد از کارش رفته تاپیکاتو گشته یه چیز بی ربط میاره وسط .تو از ذوقت میگی اون نمیدونم چرا اینقدر ...

عزیزکم دورت بگردم

بعضی ها توی خانواده و جامعه انقد سرخورده میشن که راهی جز مجازی برای تخلیه ندارن

نه نامزد

عقد؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خب چیکار داری تو اخه الان به اینکه با باباش چطوریه؟ تاپیکو دوس نداری نخونش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم