2777
2789
عنوان

از اینکه تو محیط کار جلوی اقایون باردار باشم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 32 پست
بی خیال بابا ...ایشالله ب سلامتی بغل بگیری فرشته نازتو 🥰🥰🥰

ممنون گلم اقدامم ولی باردار نمیشم فعلا دعا کن برام 

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بهش فکرمیکنم خجالت میکشم

ولی خب مانتوی گشاد بپوشی اوکیه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا باید زن حامله رو بفرستن سرکار

وا خانومی که کارمنده تا اخر بارداری باید بره سرکار دیگه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم بهش فکرمیکنم خجالت میکشمولی خب مانتوی گشاد بپوشی اوکیه

الان مانتوهام اندامیه بعدا مانتو چین دار مخصوصا ماه های آخر وای خیلی زشته 

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 
الان مانتوهام اندامیه بعدا مانتو چین دار مخصوصا ماه های آخر وای خیلی زشته

نه بابا زشت که نیست 

خود ادم یه کم معذبه 

من همکارم باردار بود خیلی هواشو داشتیم ماه هشت هم رفت دیگه

اگه باردار باشی مثل بعضیا عشوه و ادا نیا سعی کن عادی باشی دیگه چاره ای نیست.بعضیا با حرکات و حرفاشون ...

نه والا بارداری اولم اینقدر حالم بد بود خواهر چه عشوه ای

هیچ ایرادی نداره ماتومحل کارمون سال ۱۴۰۰ خانمای اداری ومالی یهویی همگی همه باهم باردارشدن فکرکن ۱۱تا خانم توی یه ساختمون همگی باهم باردارهستن همه ازهمدیگه قایم میکردن تاوقتی که ۵ماهه شدن با بالا همه شکما مشخص شد خیلیاشون تو ۷ماهگی رفتن مرخصی خیلیاشون هم تا اخر نه ماهگی سرکار بودن واای مدیر شرکت میگفت سال پرخیر برکتی امسال هههههههخخخخخخ خیلی خنده دار بود گفت انگار یه بادی زده اینارو حامله کرده همه باهم 

هیچ ایرادی نداره ماتومحل کارمون سال ۱۴۰۰ خانمای اداری ومالی یهویی همگی همه باهم باردارشدن فکرکن ۱۱تا ...

واای🤣🤣چه بامزه بودههه

2810