2777
2789
عنوان

کیف لوازم آرایشیمو گم کردم

93 بازدید | 15 پست

گذاشتم کیف مامانم اونم حواسش نبوده نمیدونم کجا چگونه گم کرده ازش میپرسم میگه نمیدونم وضعیت مالیمون بد نیست ولی واقعاً سختمه دوباره اون همه لوازم آرایشی رو یجا کنم😢🥴چقدر هزینه میخاد تا این وسایلا رو دوباره بگیرم؟؟؟

ریمل خط چشم مداد ابروی پودری مداد چشم سفید کرمپودر گابرینی و بی بی یا سی سی کرم فارماسی رژگونه مداد لب و رژلب نود برق لب موچین قیچی ابرو برس ابرو ژل ابرو مداد تراش حالا شاید دو سه قلم یادم بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری که میگی یه هفت تومنی خرج داری.

بی بی فارماسی خوبه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
والا کل محله رو گشتیم از همسایه هام پرسیدیم کسی ندیده

خب از چیزای ضروری شروع کن کم کم بخر

ریمل و خط چشم و رژ لب و رژ گونه مثلا ضروریه 

بی‌بی کرم هم خیلیا بجای کرمپودر استفاده میکنن

تاحالا بتونی بقیشو هم بخری

خب از چیزای ضروری شروع کن کم کم بخرریمل و خط چشم و رژ لب و رژ گونه مثلا ضروریه بی‌بی کرم هم خیلیا بج ...

آره والا جز همین، کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد ب مامانم گفتم نصفشو تو بگیر نصفشو خودم😂😁

آره والا جز همین، کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد ب مامانم گفتم نصفشو تو بگیر نصفشو خودم😂😁

وای خیلی حس بدی داره🥲😂فک کن یه چیزیم تازه خریده باشی مارک خوب و گرونیم باشه بعد استفاده نکرده گمشم کنی

نه کاملا ب قران جدی بودم من وسایلام با وسواسسس فراووون انتخاب میکنم تموم بشن گم بشن افسردگی میگیرم

منم ناراحتم ولی چیکار کنم منی ک اونقدر حساس بودم حتی نمیزاشتم کسی دست بزنه با وسواس هم انتخاب میکردم تو خرید مامانمم گم کرده چیزی نمیتونم بگم بهش دق میکنم 

حداقلش آره بخدابی بی واقعاً عالی بود ولی با سی سی جوش میزدم

دستت درد نکنه.

من یه عالمه لوازم آرایشی بی استفاده دارم که تو مسافرتا از برندا خریدم یا به خاطر جلدش گرفتم و... اون روز گفتم کاش همه رو بریزم دور که میزم خلوت شه بعد یه ست جمع و جور بگیرم ولی دلم نیومد. کاش به جای تو مال من گم میشد😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وای خیلی حس بدی داره🥲😂فک کن یه چیزیم تازه خریده باشی مارک خوب و گرونیم باشه بعد استفاده نکرده گمشم ...

دقیقاً همین هفته پیش مداد ابروی پودری خریده بودم و برق لب🥲