2777
2789

بچه ها نمیشه یکاری کنم مثل قبلاها ک خودمونو تعلیق میکردبم تاپیک هامونم نمیومد اسم کاربریمونم دیگه نباشه حزو کاربرا الان هم همونجوری بشه.؟

میخواد تعلیق شم ولی نمیخوام دسترسی ب تاپسک هام باقی بمونه

یا پاک شه

یا دسترسی بهش ازبین بره 

باید یواش یواش تاپیکاتو پاک کنی بعد تعلیق کنی خودتو اون دوران تموم شده.

@ازسارابپرس    

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ راهی نداره

تنها راهش اینه روزای زوج در زمان مشخص لینک بدی نی نی یار 1 اونم تاپیک خصوصی باشه

تاپیکای چرتم مگ با گزارش زدن که اونم میگن تعلیق میشی

اسیری...

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...

من هنوز تو شوکم از بابت ماجراهای دیشب

دیشب دقیقا چی شده؟💔🥲

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

باید یواش یواش تاپیکاتو پاک کنی بعد تعلیق کنی خودتو اون دوران تموم شده.@ازسارابپرس

بدردنخور ترین سایت با ضعیف ترین و توهین امیزترین مدیریتی هست ک توعمرم دیدم.

برای همین تحت هرشرایطی هست میرم ازین سایت 

ک حداقل حرص نخورم

دیشب دقیقا چی شده؟💔🥲

من خودمم نبودم

اینجوری که میگن مثل اینکه کاربری های بعضیا میوفتاده روی اکانت دیگران..

حتی بعضیا میگن شماره ها هم برای همدیگه مشخص بوده😔💔

دیگه نمیدونم

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

من خودمم نبودماینجوری که میگن مثل اینکه کاربری های بعضیا میوفتاده روی اکانت دیگران..حتی بعضیا میگن ش ...

وای😰😐💔

2810