2777
2789
عنوان

چرا زنان امروزی به ورزش های رزمی رو آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 224 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه نیس خیلی خانما از خیلی وقت قبل رزمی کار میکنن البته الان بیشتر شده، اولا ک ی ورزشه بحث علاقس یکی دوست داره دوما برا سلامتی خوبه و ی سری خوبیای دیگه اما اینکه ترفند رو بیرون از باشگاه روی کسی پیاده کنن اصلا درست نیست ، باید اخلاق ورزشی داشت. اگه واقعا خانم شما روی بقیه حرکات رو می‌ره بهش بگین درست نیس

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

میشه لطفا مدرک علمیتون رو به رخ بکشید 😐تا اونجایی که میدونم هیچ وقت علم نگفته ورزش رزمی برا خانوما ...

من خودم پنج ساله یک روزم نشده ورزش نکنم

2 سالم بدنسازی و هیت کار کردم

اخرین مقاله های دنیا میگن بدنسازی و ورزش های سنگین هورمون های مردانه رو میبره بالا تو بدن خانم ها و باعث ریزش مو جوش صورت زخیم شدن بدن و بهم خوردن پریودی میشه همه دکتر های زنان زایمانم میگن مخصوصا برای کسایی ک تنبلی تخمدان دارن سمه.. و ی سری آسیب های دیگه

بخاطر همین بهتره با وزنه های خیلی سبک کار شه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اینو‌نمیدونم چرا کاربریت خانومه ولی الان تایپیکت ثابت میکنه اقایی داری تخلف میکنی میتونستی با کاربری ...

بله از این لحاظ خیلی خوبه کسی مزاحم شد بتونه از خودش دفاع کنه

توی خونه هم بنده نمیتونم زور بگم بهشون 😂

دفاع شخصی میره نمی‌دونم دقیقا چی ورزشی

اصلا از نظر علمی واسه سلامتیشون خوب نیست

از چه لحاظ میگین؟ کنجکاو شدم

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

از چه لحاظ میگین؟ کنجکاو شدم

بالاتر نوشتم عزیزم ی تاپیکم راجب ورزش دارم

البته ممکنه ی سریا کیک بوکس کار کنن و کلا با وزنه های سنگین کار نکنن

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

تازه نیس خیلی خانما از خیلی وقت قبل رزمی کار میکنن البته الان بیشتر شده، اولا ک ی ورزشه بحث علاقس یک ...

بله الان بیشتر شده و این خوبه 

خانم من هم فقط برای تمرین روی من حرکات رو انجام میده که اتفاقا خودم مشکلی ندارم و حمایتش هم میکنم 

روی بقیه انجام نمیده

2810