2777
2789
عنوان

چرا زنان امروزی به ورزش های رزمی رو آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 224 پست
شما تا حالا کسی رو هم کتک زدین؟

اره واقعا خیلی جاها خیلیییییی جاها بدردم خورده 

وقتایی که کسی مزاحم میشه و قضیه خیلی جدی میشه 

یا وقتایی که کلن یه مسئله ای پیش میاد و خب طرف توهین کنه یا حمله کنه فحش بده 

جنسیت مهم نیستا کلن دست بزن دارم 😂😂😂ولی خب فق درصورتی که یه نفر واقعاااا خط قرمزمو رد کنه 

همیشه این انرژی عجیب برا کتک کاریو میزاشتم برا مسابقات یا تمرین 

انقد تو مسابقه  ها عملکردم خوب بود که یبار یه نفر وقتی فهمید حریفش منم انصراف  داد 

حالا انقد قدم کوتاهه هیچکس باورش نمیشه با این قد و قواره زورم بچربه 

😐😂خیلی خوبه خلاصه 

مخصوصا تو مدرسه همه ازت حساب میبرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا خیلی جاها خیلیییییی جاها بدردم خورده وقتایی که کسی مزاحم میشه و قضیه خیلی جدی میشه یا وقتا ...

خدا به داد شوهر آیندت برسه 😂

مثل من کتک خور میشه حتما 😂

خدا به داد شوهر آیندت برسه 😂مثل من کتک خور میشه حتما 😂

😕 اخه تا وقتی مثل انسان رفتار کنه چرا کتک بخوره 😂ولی خو جدی دلم براش میسوزه قراره با زندگی کردن با من واقعا سوپرایز بشه و هی پشماش بریزه و هی تن و بدنش بلرزه 😑 

😕 اخه تا وقتی مثل انسان رفتار کنه چرا کتک بخوره 😂ولی خو جدی دلم براش میسوزه قراره با زندگی کردن با ...

عا مثل من 

هر روز یه فن جدید یاد میگیره میاد رو من امتحان می‌کنه 😂

کلا هم جرات ندارم رو حرفش حرفی بزنم

عا مثل من هر روز یه فن جدید یاد میگیره میاد رو من امتحان می‌کنه 😂کلا هم جرات ندارم رو حرفش حرفی بزن ...

😑عجبا ادم عحیبی هستی 

به قول خودتون مردا زن زلیلی جرعت نمیکنی رو حرف خانومت حرف بزنی تو نینی سایتم که عضوی 

بدت نیاد ولی میدونی با این مشخصات تو اینستا چی میگن؟ 

پرنسس خانوما خوششون میاد شوهرشون ازشون حمایت کنه پ باهاش راحت باشن و کلن ادم روشنفکری باشه نه یه ادم به ذهن بسته 

ولی خوششون نمیاد یجورایی شوهرشون ضعف نشون بده  

چون طبیعت اینجوریه که دوسدارن با یکی برن تو رابطه که از لحاظ شخصیتی و ثباتی و کلن حتا بدنی هم ازشون قوی تر باشه این برا همه صدق نمیکنه معمولا اینطوریه 

ولی جدی خب خیلی از خانوما خیلی نسبت به مردایی که تو نینی سایت عضون بدبینن و بدشون میاد 

پایه های علم رو لرزوندی که

توضیح دادم! 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

😑عجبا ادم عحیبی هستی به قول خودتون مردا زن زلیلی جرعت نمیکنی رو حرف خانومت حرف بزنی تو نینی سایتم ک ...

ببین آبجی تو اینستا یا هر جای دیگه هر چی دلشون میخواد بگن حرف مردم مهم نیست

منم از خانومم حمایت میکنم و خودم تشویقش میکنم که پیشرفت کنه چون پیشرفت اون پیشرفت منه 

از لحاظ بدنی قد و وزنمون تقریبا یکیه و با وجود رزمی‌کار بودن خانومم ، توی مبارزه حریفم میشه و زورش بهم میچربه

خب این شرایط رو هر دومون میدونستیم و قبول کردیم پس مشکلی نداریم 

فقط من باید حواسم باشه باهاش دعوام نشه که کتک نخورم 😂 

البته بجز توی مبارزه تا حالا بهم کتک نزده 

فقط یبار عصبی شد سیلی بهم زد اونم مقصر خودم بودم

2810