2777
2789
عنوان

از زندگی متنفرم کاش بمیرم😭

213 بازدید | 17 پست

از یک جا به بعد نقش بازی کردن شد نه زندگی

از یک جا به بعد منت پول دانشگاه آزاد دارم

منت پول گوشی کتاب و....

آرزو کلاس سنترو طراحی نقاشی و

هر روزم از یک جایی به بعد شد اون چیزی که اونا خواستن چون اونا بزرگترن اونا بهتر می‌فهمن اونا پول میدن

اگه درس نخونی اگه مهمونی نری گوشیت میگرن چون مطابق میلشون نیست معدل زیر ۱۹ هم نمره حساب نیست 

خلاصه که سمی نباشید

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا درس خواندن که راحت ترین کاره درس تون رو بخونید به خاطر خودتون

من درس می خونم  تنبل نیستم ولی مثلا ۸ ساعت هر روز می خونم تودانشگاه مامانم میگه چقدر کم می خونی مثلا ۱۲ ساعت بخونم کی می خونه😐

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خونه پدر هر چی باشه از ازدواج بهتره خیلیم بهتره

خونه مجردی از همش بهتره راحت میشی از همه

من درس می خونم تنبل نیستم ولی مثلا ۸ ساعت هر روز می خونم تودانشگاه مامانم میگه چقدر کم می خونی مثلا ...

پدر مادر ها به خاطر بچه زحمت می کشند اگه چیزی هم می گن از روی دلسوزیه زیاد سخت نگیرید

کاربر آقا 
19/18😐

صبر کن یکم بزرگ شی بعد برو سرکار مستقل شو دیگه گیر نمیدن …شاید مامان و بابات صلاح تورو بخوان ولی بلد نیستن اره درستی بهت کمک کنن 

فکر میکنن اگه گوشیو ازت بگیرن بهترین راهه واسه اینکه آینده خوبی داشته باشی و موفق بشی

درکشون کن 

یا به مرور زمان میفهمن راه درستی نیست یا اینکه باید کنار بیای با تفکراتشون 

پدر مادر ها به خاطر بچه زحمت می کشند اگه چیزی هم می گن از روی دلسوزیه زیاد سخت نگیرید

من دولتی پرستاری آوردم نرفتم چون دوست نداشتم پزشکی می خواستم  رفتم روانشناسی آزاد بعد بابام گفت اوکیه پول همه چیز حالا مامانم ۲۴ ساعته منت میزاره ما پول میدیم میگم شما نداشتین پیش دکتره برم دستار بشم ماهی ۱۲ می‌داد پول دانشگام در می آوند منت نمی‌کشیدم گفتین مرده هیزه فلانه نزاشتن  

دختر بودن همش بده

2810