2777
2789
عنوان

همکارای خانم خیلی مزخرفن سر کاز

117 بازدید | 7 پست

همش غیبت و پشت سر هم دیگ 

و میخوان بگن ما بلدیم 

نزدیک ۴۰ سالشونه میان با کسی ک تازه هفته دوم کارشه خودشونو میگرن نمیدونم چی بهشون میرسه

متنفرم ازشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عنوان کسی که نزدیک چهل سالشه میخوام بگم از کسانی که تازه یکی دو ماه هست که اومدن سرکار و خیال میکنن علامه دهر هستن و نه تنها کار خودشون رو بلد نیستن بلکه دنبال ایراد گرفتن از کار آدم های باسابقه درخشان کاری هم هستن 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
به عنوان کسی که نزدیک چهل سالشه میخوام بگم از کسانی که تازه یکی دو ماه هست که اومدن سرکار و خیال میک ...

من ایرادی از اونا نگرفتم جلو روی خودم داشتن پشت سرم حرف های خیلی وحشتناکی میزدن احساس کردم سرم گیج میره اصلا دیوانه شدم رفتم با مسئول بخش حرف زدم گفتم کار من چطوره گفت خیلی هم خوبه

به عنوان کسی که نزدیک چهل سالشه میخوام بگم از کسانی که تازه یکی دو ماه هست که اومدن سرکار و خیال میک ...

به عنوان کسی که یکساله میرم سر کار و احترام خیلی زیادد به شما که بزرگترمی و تاج سرم❤️🌹 

میخوام بگم از بززگتر های با سابقه و محترم ولی با روش های اشتباهی که سال ها ادامه دادند و به هیچ وجه خاضر نیستند روش غلطشون رو تغییر بدن ، روشی که خودشونم میدونن غلطه

به عنوان کسی که یکساله میرم سر کار و احترام خیلی زیادد به شما که بزرگترمی و تاج سرم❤️🌹 میخوام بگم ا ...

ما خانمای ۵۰ ساله هم داریم خیلی خوبن اما این ۳۷ ۳۸ ساله ها دیوانه انگار قراره کارشون بدزدیم خیلی رو اعصابم خجالت نمیکشن اصلا حرف های وحشتناک میزننن پشت سر اوم