2777
2789
عنوان

نمیرسم کارامو انجام بدم همسایمون همش بهم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن، میشینی بخاطر چی گریه میکنی، بخودت بیا و دهن اونم ببند بگو دنبال فضول گشتم پیدا شد

نه با هیچ کس مرتبط نیستیم نمیشه کسی نیس خانواده شوهرم آدمای نفهمی آن بچم همیشه گریه میکنه تنهاس شوهرم مداوم عر میزنی چرا نمیزاری خواهرام بیان

خواهر نداری؟ با یکی دوست شو، از همه نظر بسنجش،رفتم تاپیک قبلاً رو خوندم،شما که معلمی چرا با کسی ارتب ...

چون خانواده شوهرم آدمای نفهمی هستن باهاشون مرتبط نیستم شوهرمم نمیزاره خانوادم بیان البته اونا تو شهر ما نیستن کلا غریببم

دوس و رفیقم اینجا ندارم 

با هر کسی که یهو نمیتونه ۱میمی شه

شما هم بگو من کلفت نیستم کلفتا،شب وروز کار میکنن عوض به ناخونت،برس به موهات برس بگو شوهر میگه فقط خوشگلی خانومم برام مهمه بگو همسرم میگه دست به سیاه وسفید نزن فقط به خودت برس با شوهرت مهربون باش ببینم کسی جرات داره به تو چیزی بگه

کفش ها رو جلو درنزار ولی خوب شخصا باهمسایه دوسندارم رابطه داشته باشم اکثرا فضول هستن

زابطه ندارم این به کارم کار داره خوشو خدای کدبانوی میدونه منم میگم گذشت کنم اینجا یه دشمن واسه خودم درست نکنم

شما هم بگو من کلفت نیستم کلفتا،شب وروز کار میکنن عوض به ناخونت،برس به موهات برس بگو شوهر میگه فقط خو ...

عزیزم‌متاسفانه همون شوهر عوضی فراوون داد میزنه اینا فهمیدن مشکل داریم

زابطه ندارم این به کارم کار داره خوشو خدای کدبانوی میدونه منم میگم گذشت کنم اینجا یه دشمن واسه خودم ...

بهش اهمیت نده ماهم ی همسایه فضول داریم اومد جلو در غذااورد ک بیادتو من دروباز نکردم سلام علیکم ندارم

عزیزم‌متاسفانه همون شوهر عوضی فراوون داد میزنه اینا فهمیدن مشکل داریم

همون دخترم با سیاست باش شما روزی که همسرت ناراحت خونه میاد چنان ازش پذیرایی کن وحرف نزن بزار آروم آروم به رفتارات عادت کنه کم کم بحثتون کم میشه بخاطر بچه بنظرم خسته میشی عزیزم به خودت فرصت آرامش بده 

عزيز دلم آروم باش 

منم شوهرم گاهي داد ميزنه و برادرم طبقه بالامون هستن سنگ رو يخ ميشم ميدونم چه احساسي داري 

درمورد همسايه ببين فكر ميكنم اكثريت بابت  كفش ها حق رو به او بدن از اين به بعد هر دفعه بيرون ميري و برميگردي يه خم شو و مرتب كن در همين حد ولي توي خونه ات به او مربوط نيست ناراحت هم نباش بچه هم از آب و گل در مياد مدرسه ميره دنيا دنيا فرق ميكنه اوضاع

2810