2777
2789
ن اتفاقا ان تی باید چیزای شیرین بخوری ک بچه دور دور کنه دست و پاشو باز کنه دکتر راحتتر بتونه سونو کن ...

عزیزم مرسی جواب دادی.

آخه وقتی شوهرم رفت برام نوبت بگیره، میگه گفتن خانمت باید ناشتا باشه برا همین تعجب کردم.

برای آزمایشش چطور نیازی نیست؟

بعد اینکه برا ۱۲ هفته و ۴ روز نوبت داده دیر نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برامنو از رحمو مثانش گفت صددرصد دختره و دخترم شد.همکارش گیر داده بود پاهاشو باز نمیکنه استادشون ک فو ...

بسلامت عزیزم.منو گفت احتمال میدم دختر نمی‌دونم دیگه چقدر احتمال داد 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2805
همون كه تو گفتي😁

تنش سلامت باشه 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
شکل جمجهولی دکترا فقط از روی عضو جنسی میگن

ن دکتر برامنو ازاناتومی داخلی از رحمو مثانش گفت صددرصد دختره و دخترم شد.

همکارش گیر داده بود پاهاشو باز نمیکنه استادشون ک فوق تخصص بود گفتمگه شماها درس نخوندین حتما ک نباید از وسط پا بفهمی اناتومی دختر با پسر از روی بطن دنده و رحم و مثانه تشخیصداده میشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم مرسی جواب دادی.آخه وقتی شوهرم رفت برام نوبت بگیره، میگه گفتن خانمت باید ناشتا باشه برا همین تع ...

ن نیاز نیس

ن تا۱۴هفتگی وقت هست برامنم ۱۳هفته و یک روز بود انجام دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بسلامت عزیزم.منو گفت احتمال میدم دختر نمی‌دونم دیگه چقدر احتمال داد

چندهفتته انشائ الله بسلامتی بغل کنی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي من گفت از روي الت تناسلي

اخی عزیزم مبارکت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
رحم هم شامل عضو جنسی میشه دیگه

اره ولی ازداخل ن بیرون وسط پا.

خخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810