2777
2789

یک هفته پیش رفتم ژل لب زدم همون لحظه گفت عکس بفرست منم گفتم فعلا ورمه همش فعلا نمیفرستم تا تو خماریش بمونی بعد برگشت به من گفت به فلان جام (امیدوارم منظورمو فهمیده باشید😐) من تو خماری هیچی نمیمونم منم گوشی رو تو صورتش قطع کردم از همه جا هم زدم بلاکش کردم 

الان ی خط دیگه پیام میده و زنگ میزنه ولی خب یک هفته ست جوابش رو ندادم به نظرتون بسه یا هنوز به قهرم ادامه بدم تا ادب بشه😐😐

پیاماش هم میزارم الان

میشه تاپیکم با عنوان "نصیحت کنید منی رو که تو بیست سالگی دوبار خودکشی کردم" رو گزارش بزنی؟ شناسایی شدم‌ب قران😭😭

اون پایین مایینا هست،صفحه ۲ هست

براتون صلوات میفرستم اگر گزارش زدید لایک کنید تا صلوات بفرستم.

تو رو خدا گزارش بزنید،۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.شناسایی شدم😔😔

چ بی ادب... واقعا خجالت اوره من بودم کات میکردم ادب اصلی ترین چیزه تو زندگی اون نباشه حرمت شکسته میشه اونم از الان!

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بی ادب... واقعا خجالت اوره من بودم کات میکردم ادب اصلی ترین چیزه تو زندگی اون نباشه حرمت شکسته میش ...

کات کنم؟

اخه الان به گوه خوردن افتاده ختی پیاماش هم سین نمیکنم اینم چون اس ام اس بود دیدم

این سری اشتی کن ولی بگو اخرین بارش باشه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

حق داری منم بودم تمومش میکردم بره

جنبه شوخی که نداره میتونست شخصیت داشته باشه 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏