2777
2789

کسایی که در جریان تاپیکای من هستن میدونن

که من بخاطر مصاحبه کاری تا تهران رفتم

و فهمیدم اون بیشرفا الکی منو کشوندن تهران

بعد اگه یادتون باشه گفتم که پول نداشتیم که بریم

من از رو اصرار مدیر شرکت پاک از دوست شوهرم

پول قرض کردیم رفتیم تهران 

بعد این مرتیکه بی ناموس بیشرف (پدرم) خودش بهم

زنگ زد گفت دو تومن چیه خودم دوتومن میریزم

به حسابت پدرم خیلییی ثروتمنده خیلی

یه چی میگم چه چی میشنوید

بعد چن روز گذشت پول نرخیت حسابم منم به روش

اوردم گفتم تو بیشرف گوه میخوری دخالت میکنی

تو زندگیم میگی چرا بچه نمیاری تو عوضی که

حاضر نیستی از دو تومن بگذری غلط میکنی....

میدونم الان شاید بگیید چرا اینجوری گفتم

ولی این بی شرف زنگ زده بود به شوهرم

میگفت اگه میدونی بچش نمیشه طلاقش بده

چقد این مرتیکه بیشرفه بخدا مریض روانیه

خودش گفت دو تومن چی هست...

بمن فخر میفروخت ولی حتی اونم نزد به حسابم

پدر مادر من دوتا اشغالن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما بچه های خوبی برای مادروپدر نبودیم مثل دهه شصتی ها درخدمتشون نبودیم ولی بی ادب نبودیم بهشون فحش نم ...

هر پدر و مادری لایق احترام نیست

اصلا منظورم اسی نیست بحثم کلیه.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

هر پدر و مادری لایق احترام نیستاصلا منظورم اسی نیست بحثم کلیه.

تو قران امده و بالوالدین احسانا نگفته پدرومادر خوب پدرومادر بد زناکار یا خائن یامتجاوز  این یعنی احترام واجبه. اگر مسلمان باشیم

تو قران امده و بالوالدین احسانا نگفته پدرومادر خوب پدرومادر بد زناکار یا خائن یامتجاوز این یعنی احت ...

در انجیل هم اومده اگر کسی سیلی به تو زد نیم دیگر صورتتو هم پیشکش کن.  من خودم اگر پدر و مادرم هرکاری بگن انجام میدم ولی احترام لایق هر پدر و مادری نیست ولی انجام امورشون اجباریه. هرچند به کراحت . 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

در انجیل هم اومده اگر کسی سیلی به تو زد نیم دیگر صورتتو هم پیشکش کن. من خودم اگر پدر و مادرم هرکاری ...

اسلام دین کامله حضرت محمدم اخرین پیامبر . کلمه احسانا در قران معنی انجام دادن کارهاشون با کراحت نیست حتی در قران امده اوووف هم به مادر وپدر نگوییید کراحت که جای خود دارد

اسلام دین کامله حضرت محمدم اخرین پیامبر . کلمه احسانا در قران معنی انجام دادن کارهاشون با کراحت نیست ...

بسیار عالی