2777
2789
عنوان

عمه ی بچه ها اصلا بهشون توجه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 49 پست
چه عروسی خدا نصیب غول بیابونی نکنه!!!

گرگ بیابون #

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از گدایی محبت متنفرم

گدای محبت نیست .عمه بچه های منم اونجوری اصلا ۳تا بچع دارم واسه هیچکدوم ن اومده ن کادو داده ن جایی ببینه مثلا بگه این بچه برادرم بوسش کنم یا صداش بزنم .بچه ها تا کوچیکن ناراحت میشن مخصوصا بچه های منم ک خاله ندارن میبینن بقیه عمه هاشون میان دوسشون دارن الان من بچه هام نمیشناسنش  یکی ازشون بپرسه دختر بزرگم ک عاقل ناراحت میشه میگه چرا نمیاد

گدای محبت نیست .عمه بچه های منم اونجوری اصلا ۳تا بچع دارم واسه هیچکدوم ن اومده ن کادو داده ن جایی بب ...

بنظرم از الان به بچه هات یاد بده که از کسی توقع محبت اجباری نداشته باشن و آدما رو همونطوری که هستن بپذیرن. اینجوری خودشون آرامش خواهند داشت

بهشون هم نگو عمشون آدم بدیه یا...

بگو آدما متفاوتن... بعضیا خیلی احساسی و برونگرا هستن... بعضیا برعکس 

همه مثل هم نیستن

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

من نمی‌دونم واقعاً چرا یه سری از مادرا بچه که به دنیا میارن فکر می‌کنن بچه‌شون همون قدر که براشون عز ...

من ولی برا شادی مامانا میرم‌ذوق بچه‌هاشونو میکنم بااینکه اصلا بچه دوست ندارم.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

از قوم شوهر نباید توقع داشت بخصوص اگه ازشون سری 

پسر من دوسالشه به دستور مادر شوهر ظالمم  هنوز نه عموهاشو دیده نه عمه هاشو به یه ورم هم نیست چون مطمعنم پسرمو جوری بارش میارم که یه روز ی حسرتشو بخورن که همه بدونن پسرم برادرزادشونه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
من یکیو دیده بودم شاغل بود باورت نمی‌شه بچه‌شو می‌آورد می‌ذاشت خونه خواهر شوهرا می‌گفت باید نگه داری ...

چه نامرد بودن کمکش نکردن

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
حالا من بچه داداشم موهامو داشت میکند یکی زدم رو دستش مامانش یه هفتس قهر کرده با من

منم از ترس عروسمون اونجور که میخوام با بچه برادرم ارتباط داشته باشم  با اینکه مثل بچه ی خودم عزیزه اما مجبورم بدلیل اخلاقای خاصشون حد رو حفظ کنم 

گدای محبت نیست .عمه بچه های منم اونجوری اصلا ۳تا بچع دارم واسه هیچکدوم ن اومده ن کادو داده ن جایی بب ...

اره قبول دارم خیلیا ذاتن بی محبتن یا مثلا از مادر بچه خوششون نمیاد با بچه هم کاری ندارن

ولی تجربم بهم ثابت کرده که هرچی به ادما بگی محبت نمیکنی بدتر ازت دور میشن و متنفر

من درکت میکنم ی بار رفته بودیم عروسی بچه بزرگم ۱سالش بود دومی ۴۰روز با دختر خاله مامانم اونم کمکم میداد بهش گفتم ی لحظه من برم پیش خواهر شوهرم سلام کنم چون اون بزرگتر رفتم دوباغ نزدیک هم بودن من با بچه ۱ساله رفته بودم اون باع ک سلام کنم دختر خاله مامانم گفت منم میام ک این یکی بچه رو هم ببینه گفتم باش .رفتیم اصلا بلند هیچکدوم بغل نکرد فقط دست زد لپ کوچیک گفت این دختر کوچیکه فلانی بقیه از چپ چپاشون میفهمیدم ک میگفتن چرا بغلشون نکرد یا نگاهشون نکرد حداقل من ک ناراحت شدم خیلی اون موقع هیچ وقتم یادم نمیره ..الیته الان ببینمش سلام نمیکنم دیگه برام مهم نیس ولی اون موقع چون از این مدل رفتارا ندیده بودم خیلی ناراحت شدم

حالا من بچه داداشم موهامو داشت میکند یکی زدم رو دستش مامانش یه هفتس قهر کرده با من

ولی اگه همینکارو خالش میکرد عیبی نداشت

2810