2777
2789

روز ۵پریودیم رفتم دکتر سونو واژینال کرد فولی۱۱داشتم بعدش یادم رفت ازش بپرسم تنبلی دارم یا نه ولی لتروزول داد گفت ۵پریودیم با ۶پریودیم بخورم بعدبرم دوبار سونو ک امروز۷پریودیم بود رفتم فولی ۱۵ داشتم ضخامت رحمم۶بود بعدش گفت امروز دوتا لتروزول بخورم فرداهم دوتا بخورم بعدش شنبه دوبار برم پیشش سونو کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد نخور من کلا دوتا لترزول خوردم دوقلو شد . بگم داروی زیاد تخمک رو هایپر میکنه ینی زیاد بزرگ و بی ...

جدی حالا موندم چکار کنم نمیدونم دکترمو عوض کنم این دکترش نمیدونم چرا اینطوری من بدون دارو رفتم دکتر۵پریودیم بود سونو کرد گفت فولی۱۱داشتم ولی نمیدونم چرا باز لتروزول داد اونک فولی داشتم چرا باز قرص داد نمیدونم 

وا چرا اینجوری قرص میدع و اینقد سونو میکنه. دکترتو عوض کنلتروزول شب سوم تا هفتم هست. سونو هم ۱۱. ۱۲ ...

من دیر رفتم دکتر روز۵پریودیم رفتم دکترمم گفت دیر آمدی بعدش گفت باید از۴پریودیت قرص میخوردی دیگ گفت ۵با۶پریودیت بخور ببینم چجوری میش امروز ک فولیکولمو دید ۱۵بود گفت باز بقیه لتروزولوبخور بعد دوبار ببینم فولیکولت بزرگ شده ک امپول ازادسازی بدم.من از این گیج شدم ک منی ک روز۵پریودیم رفتم سونو بدون دارو فولی۱۱داشتم چرا لتروزول داد بهم

2810