2777
2789

در حالیکه ما خودمون فعلا قصد بچه نداریم ! 

ولی دیگه پدرشوهرمم بود روم نشد جواب بدم گفتم چشم...

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در جریان همه چی هست کلا

اوه اوه من حس خوبی نگرفتم چون گفتید بقیه ام نشسته بودند

یه طور محترمانه کاری کنید دیگه هر سوالی نپرسن.از این خانم های کنترل گراند؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بگو باشه و کار خودتو بکن .هروقت هم گفت پس کو چرا بچه دار نمیشید ؟ بگو آقا پسرت بچه نمیخواد.

والا دوساله ازدواج کردیم ولی دخل و خرجمون نمیخونه بخاطر همین نیاوردیم هنوز

اوه اوه من حس خوبی نگرفتم چون گفتید بقیه ام نشسته بودندیه طور محترمانه کاری کنید دیگه هر سوالی نپرسن ...

دقیقا راحت تو هر جمعی صحبت میکنه در باره چیزای خصوصی ولی من خیلی خجالت میکشم جلوی پدرشوهر یا برادرشوهر این حرفا رو بشنوم

حرف بدی نزدند اگه دوستانه برداشت کنید ولی بهتر بود دخالت نمیکردندشما هم کار خوبی کردین محترمانه جواب ...

خداروشکر همیشه روابطمون تو این دوسالی که عروسشون شدم محترمانه بوده خودشون خیلی صمیمی هستن و راحت هر صحبتی پیش برادرشوهرا و پدرشوهرم میکنن 

چطور در جریان همه چیز میذاریدش؟با مادر شوهر یکجا زندگی میکنید؟

شوهرم والا اینجوریه همه چیو میگه حتی یبار رفته بود برام داروخانه قرص میترونیدازول بخره مامانش زنگ زده بود گفت دارم فلان چیز میخرم 🥺 خب اونم میفهمه دیگه ، بعدش یکم دعواش کردم گفتم این خیلی خصوصیه زشت بود حرفت 

دقیقا راحت تو هر جمعی صحبت میکنه در باره چیزای خصوصی ولی من خیلی خجالت میکشم جلوی پدرشوهر یا برادرشو ...

بله کاملا درکتون کردم رفتارشون بد بوده.اگر همسرتون همراهتون هستند کمتر در مواقعی که آقایون دیگه هستند درباره ی مسائل شخصیتون صحبت بشه خیلی آرامش شما بیشتر خواهد شد

باهم در یک ساختمان زندگی میکنید؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2810