2777
2789

مگه زوره که دلم نخواد غیبت بشنوم دلم نخواد با گوشی حرف بزنم دلم میخواد با آرامش کارامو بکنم بخوابم حموم برم غذا بخورم دلم نمیخواد دوساعت با گوشی حرفای مسخره بشنوم  

شما جای من باشین و یکی هی زنگ بزنه و برندا ین گیر سه پیچ بده یکسره زنگ بزنه چیکار میکنین؟؟ 

بابا منم آدمم بخدا از صبح سرپا هستم هنوز ناهار نخوردم اینم هییی زنگ میزنه میخواددوساعت حرف بزنه به پسرم گفتم بگو مامانم حمومه بعدا زنگ میزنه الان نیم ساعت بگذره دوباره میبنده به زنگ منو شوهرم اومد ناهار میگه بردار زشته!!! 

زشت کار منه یا اون؟؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی میکنی چنبار برندار دیگه زنگ نمیزنه

نه میزنه سه روزه برنداشتم دوباره زنگ زد امروز میدونه از من ساده تر پیدا نمیکنه واسه همین گیر داده به من 

اگه هر چی میگه تو اصلا جواب ندی مثلا کوتاه و‌خلاصه با اره نه اهابازم زنگ میزنه؟

اره بخدا 

باورت میشه تو این تماسا اصلا اصلا چیزی نمیگم؟؟ نهایت همین جوری بگم اره،نمیدونم،شاید و ... 

کلا کلمات کوتاه میگم ولی دست بردار نیست  .بخدا انقد خستم دلم میخواد گوشیمو بزنم دیوار بشکنه از دست این زنگا 

اون بیکاره کارش فقط خوابه من از صبح به خونه برسم به درس بچه ها برسم تا میام یکم وقت واسه خودم بذارم بشینم زنگ میزنه

اره بخدا باورت میشه تو این تماسا اصلا اصلا چیزی نمیگم؟؟ نهایت همین جوری بگم اره،نمیدونم،شاید و ... ک ...

قبلا بالتش تاپیک زده بودی فکر کنم 

همینطوری پیش برو 

یااینکه جواب بده اومد حرف بزنه راجب فلان کس بگو ولکن غیبت نکنیم 

جاری منم هرروز زنگ میزنه غیبت میکنه منم وادار میکنه همراهی کنم      می فهمم چی میگی منم دلم نمیخواد زنگ بزنه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
قبلا بالتش تاپیک زده بودی فکر کنم همینطوری پیش برو یااینکه جواب بده اومد حرف بزنه راجب فلان کس بگو و ...

اره جایی ندارم دردمو بگم اینجا گفتم بارها 

کاش خودش درک داشت می‌فهمید 

آخه منکه هی بهونه میارم و جواب نمیدم چرا ادامه میده 

نه میزنه سه روزه برنداشتم دوباره زنگ زد امروز میدونه از من ساده تر پیدا نمیکنه واسه همین گیر داده به ...

ده دقیقه که حرف زد بگو فلانی جون شرمنده باید برم جایی یا بچم کارم داره یا باید به مامانم بزنگم و....

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810