2777
2789
عنوان

چی میشه منم قبول بشم🥲

85 بازدید | 10 پست

معجزه بشه قبول بشم فرهنگیانو حالم از کد شیش و کلمه شیش و همه اینا بهم میخوره ینی اگر قبول بشم دیگه هیچی نمیخوام

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

دقیقا منم

واقعا آزمونش سخته

نزدیک 1000 صفحه چیزای عجیب و غریب باید بخونی🥲

همش یادم میرن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منمواقعا آزمونش سختهنزدیک 1000 صفحه چیزای عجیب و غریب باید بخونی🥲همش یادم میرن

دقیقا

یکم دیگه پاسخ اعتراضا میاد 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

چقد منی🙃

عزیزم ایشالله دوتامون قبول بشیم

تراز علمی و عملیت چند بود؟

یادم نیست فقط یادمه تراز مصاحبه 4000:) 

ینی اگر نمیرفتم هم ابنقد بد نمیشد

کدوم استانی؟

شیرازم

منمممممممم

کد شیش؟