2777
2789
عنوان

زردی نوزاد لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

زیره سبزدم کن روزی۶لیوان بخوروشیرش بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شیر خودمو میخوره کنارش هم شیر خشک میدم

بچه من یازده بود گفت دیتگاه نمیخواد رفت رو پونزده دیگه دستگاه گرفتیم سه شب موند تو دستگاه اومد زیر ۷ ببین دستگاه اجاره کن بالاتر میره شیر خشک بیشتر بده مادر کمتر 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

امشب یه دستگاه اجاره کن میره بالاتر از رو تجربه ام دارم بهت میگم دو روزه میاد پایین خوب میشه بره بالاتر دیرتر خوب میشه ها 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی