2777
2789
ختنه با اون یکیه؟ این عین یه آمپول زدنه حتی راحت تر از اون دختر من فقط همون لحظه اول گریه کرد بعدش ن ...

یعنی بعدش رسیدگی نمی‌خواداخه دخترم یک بار بستری شد بعد حتی نمی‌داشت سرم بزنن اینقدر گریه کرد اومدن نصفه شب درآوردن سرمش رو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من یادمه کوچیک بودم دختر عموم یک سالش بود گوشاش با سوزن سوراخ کردن😢با اینکه اون دوران راحت دکتر ...

نمیفهمیدن که روش بقیه ی همسایه یا فامیلارو میرفتن واسه منو خیلی بالا سوراخ کرده نزدیک غصروف

اخه من یادمه کوچیک بودم دختر عموم یک سالش بود گوشاش با سوزن سوراخ کردن😢با اینکه اون دوران راحت دکتر ...

من خودم گوشامو باروش سنتی سوزن دوخت ودوز 7تا سوراخ کردیم

دوتارم وقتی بچه بودم مامان بزرگم‌سوراخ کرده😄

چرا؟

گفتم بذارم بزرگ بشن بعد اگه دوست داشتن سوراخ کنم گوششون رو.

هنوز ۴۰ روزشون تازه تموم شده شوهرم گفت ببریمشون سوراخ کنیم گوششون رو گفتم گوشواره که نمیندازم الان براشون بعد اونم کیپ میشه چه کاریه بعداً هر وقت از گوشواره انداختن خوششون اومد براشون سوراخ می کنم.

من خودم هیچ وقت از گوشواره خوشم نیومد مادرم بیخودی هی می برد گوشمو سوراخ می کرد دوباره کیپ می شد دوباره می بردم.😐😐چون خودش گوشواره خوشش میومد من بندازم ولی من دوست نداشتم فکر می کرد می ترسم ولی من نمی ترسیدم خوشم نمیومد همچنان نمیاد.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

یعنی بعدش رسیدگی نمی‌خواداخه دخترم یک بار بستری شد بعد حتی نمی‌داشت سرم بزنن اینقدر گریه کرد اومدن ن ...

نه بابا دکتر به من گفت روز اول الکل بزن روز دوم پماد بزن زخم نشه من اصلا پماد نزدم فقط روز اول دو سه بار الکل زدم تمام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

آخی😅💖

هر چه نوزادتر راحت تر

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨