2777
2789
عنوان

بهترین مکمل برای کودک پنج ساله

86 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای من

پسر من ۵.۵ سالشه قدش ۱۱۰ هست و وزنش ۱۶ تا ۱۷ کیلوست.

خوراکش گاهی خیلی خوبه گاهی هم اذیت میکنه اما متاسفانه وزن و قدش زیر نمودار نرماله.

بهترین ، قیمت مناسبترین و، به صرفه ترین و تاثیرگذارترین مکملهایی که مناسب این سن میشناسید و استفاده کردید بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.

نگید میوه و سبزی و.. بهش بده چون یه مدت میخوره یه مدت بدش میاد و این چرخه تکرار میشه اما دارو رو میخوره.

یورو ویتال بهش بدید. پسر منم همین سنه. براش گوشت تو شیشه و گوشت روی توری درست کنید. شیربادوم بهش بدید. آسماویت هم یدوره دادم راضی بودم ولی یورو ویتال بهتر بود برامون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم چهارسالو نیمه فروگلوبین میدم و شربت امگا ۳

چند میلی گرمه یا چندتا قرصه؟ میخوام بدونم برای چند وقت مصرف کنه تمام میشه

و قیمتش حدودا چقدره. ممنون

یورو ویتال بهش بدید. پسر منم همین سنه. براش گوشت تو شیشه و گوشت روی توری درست کنید. شیربادوم بهش بدی ...

مرسی عزیزم. اینقدر اداییه نمیخوره همه چیزو اما چشم اینارم امتحان میکنم

یورو ویتال بهش بدید. پسر منم همین سنه. براش گوشت تو شیشه و گوشت روی توری درست کنید. شیربادوم بهش بدی ...

قیمت و اندازه ی این دو دارو رو لطف میکنی بگی. میخوام ببینم برای چندوقت مصرفه هر بسته اش و قیمتش به صرفه هست یا نه

2810