2777
2789
😂😂😂😂😂😂😂😂😂بنده خدا

😂😂😂😂اره بیچاره میرفت انقدر خودشو میشست و لباس تر و تمیز میپوشید میومد میدیدم بوش بدتر شده

بعد فهمیدم حساسم به بوی شامپو و شوینده و مایع لباس شویی و تاف که میزد به موهاش 

واااای تاف🤮🤮😂😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما شاید فقط یه حسه.هورمونها تو بارداری آدمو دق میدن.من برای سیم روی تیر هم گریه میکردم

خسته ام از همه چیز،دائم در حال بحث کردنم نمیتونم مث قبلا آروم باشم شوهرمم حس میکنم فاصلع گرفته ازم 

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
😂😂😂😂اره بیچاره میرفت انقدر خودشو میشست و لباس تر و تمیز میپوشید میومد میدیدم بوش بدتر شدهبعد فهم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂واقعا کاش بو بود از لحاظ روانی داغون میشی ینی افتضاحم در جایی ک میگم بمیرم راحت شم چقد سخته بخدا

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
خسته ام از همه چیز،دائم در حال بحث کردنم نمیتونم مث قبلا آروم باشم شوهرمم حس میکنم فاصلع گرفته ازم

تقصیرشما نیست هروقت حوصلتون نبود متوجه بشین کار هورمونهاست خودتونو آروم کنید.از بارداری لذت ببرید.توبارداری حتی طعم غذاها ومیوه ها یجور دیگه خوش مزه است.هوا یجور دیگه قشنگه  حتی بیرونم خوشگله

😂😂😂😂😂😂😂😂😂واقعا کاش بو بود از لحاظ روانی داغون میشی ینی افتضاحم در جایی ک میگم بمیرم راحت شم ...

اینا به خاطر هورموناست

طبیعیه انقدر فکرای مسخره میاد به ذهن آدم 

سعی کن هر وقت حالت خوب بود بشینی با شوهرت حرف بزنی 

بگو هورمونا قاطی شده 

بگو چه حسی داری 

حرف زدن خیلی کمکت میکنه

تقصیرشما نیست هروقت حوصلتون نبود متوجه بشین کار هورمونهاست خودتونو آروم کنید.از بارداری لذت ببرید.تو ...

آره مخصوصا پرتقال😋قبلا دوس نداشتم الان عاشقشم

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
اینا به خاطر هورموناستطبیعیه انقدر فکرای مسخره میاد به ذهن آدم سعی کن هر وقت حالت خوب بود بشینی با ش ...

خیلی حرف زدم زیاد 

اما چون یهویی شد حس میکنم نمیتونه بپذیره یا دوس نداره بخدا فک میکنم از من و این بچه بدش میاد زیاد حرف نمیزنه مث قدیم باهام میاد میخابه میره سرکار نمیدونم شایدم قبلا همین بوده من دقت نمیکردم یا مخم رو درگیر نمیکردم

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
2810