2777
2789
خسته ام از همه چیز،دائم در حال بحث کردنم نمیتونم مث قبلا آروم باشم شوهرمم حس میکنم فاصلع گرفته ازم

منم عین تو بودم نکن الان بچه ام دائم نق میزنه و بهونه میگیره و گریه می‌کنه تمام آثار اون روزاس.بچت چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک میکردی یا واقعا بود همچین چیزی؟

واقعا بود چون همش میرفت جدا توی یه اتاق دیگه میخوابید می اومدم پیشش میگفتم بیا کنار من من احساس تنهایی میکنم میگفت قیافه ات رو نگاه کن چقدر داغون و بی حال و ضعیف شدی غذا که نمیخوری خوابم که نداری انگار آسمون سوراخ شده تو حامله شدی فقط برو تنهایی راحت بخواب میگفت  چقدر زشت شدی مثل میمون 😔همش جرو بحث میکرد کاری میکرد زجه بزنم همش ایراد همش توهین و تحقیر 

منم عین تو بودم نکن الان بچه ام دائم نق میزنه و بهونه میگیره و گریه می‌کنه تمام آثار اون روزاس.بچت چ ...

نمیدونم دوماهه ام تازه 14روزه فهمیدیم 

خیلی سعی میکنم آروم باشم اما نمیشه😓

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺

نه فک نمیکنم متنفره اما همش انگار دلم میخواد خودم اعصاب خودمو بهم بریزم با حرفای چرت و پرت باز شوهرمم میگه اره همین خل بازیارو در بیار تا اینم از دست بدی اینم از دست بدی دیگه نه من نه تو اون موقع نوبت من میشه باز😐منم که الان فقد دلم میخواد پاچه بگیرم بعدم خودم باز گریه کنم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

واقعا بود چون همش میرفت جدا توی یه اتاق دیگه میخوابید می اومدم پیشش میگفتم بیا کنار من من احساس تنها ...

خدا لعنتش کنه چه حیوون کثیفی☹️☹️☹️☹️☹️☹️جداشدی؟! 

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
نمیدونم دوماهه ام تازه 14روزه فهمیدیم خیلی سعی میکنم آروم باشم اما نمیشه😓

میدونم دست خود آدم نیست .من بچم دختر بود به همه چی گیر میدادم و نق میزدم و گریه هم خودمو اذیت میکردم هم اونو 

نه فک نمیکنم متنفره اما همش انگار دلم میخواد خودم اعصاب خودمو بهم بریزم با حرفای چرت و پرت باز شوهرم ...

چقد منی🥹

چقد سخته درکت میکنم من با کسی هم رفت و آمد ندارم بیشتر روی روحیم تاثیر انداخته

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
میدونم دست خود آدم نیست .من بچم دختر بود به همه چی گیر میدادم و نق میزدم و گریه هم خودمو اذیت میکردم ...

خدا ببخشه عزیزم، چند وقتشه؟ 

من بیشتر دوس دارم شوهرم وردلم بشینه😐😐😐😐😐

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
2810