2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اصلا نوکش در نمیاد😐

میدونم دقیقا برای منم همینطور بود ببین خیلی مهمه باید یک نفر کمک کنه پوست سینه رو بگیره بکشه تا نوکش نازک بشه بخوره درد داره اما تحمل کن درک میکنم

چجوری بکشه؟من الان‌ با شیردوش برقی میدوشم

اینطوری سینه رو پس میزنه بعد مدتی دیگه عادت می‌کنه نمیگیره. کنارت یکی بشینه پوست دو طرف سینه رو بگیره بکشه تا نوک سینه نازک بشه اینقدر تلاش کنید تا بشه گناه داره طفل معصوم صبور باش

اینطوری سینه رو پس میزنه بعد مدتی دیگه عادت می‌کنه نمیگیره. کنارت یکی بشینه پوست دو طرف سینه رو بگیر ...

دلم براش میسوزه با اینکه هنوز آغوز میاد اما فکر میکنم سیر نمیشه 😔

چجوری بکشه؟من الان‌ با شیردوش برقی میدوشم

یعنی احتمالا نوک سینت  برای لب نوزاد بزرگه و یک نفر باید باشه موقع شیر دادن و تا وقتی شیر دادنت تموم میشه نوکش رو بگیره و بزاره تو دهن نوزاد فکر کنم

دلم براش میسوزه با اینکه هنوز آغوز میاد اما فکر میکنم سیر نمیشه 😔

کاری که گفتم بکن لطفا خیلی مهمه دختر منم همینطور بود خیلی زحمت کشیدیم تا بلد شد ‌ اولش فک و چونه قوی ندارن. نمیتونن کمکش کن خواهشا بگو یکی سینه رو بکشه نوکش نازک بشه

2810