2777
2789

آدم وسواسی باید به شک اعتنا نکنه. وقتی چیزی نجسه که صد در صد یقین داشته باشی.یعنی مثلا اگر ملائکه بهت بگن یه چیز نجس به ما بده تا نندازیمت تو جهنم و بتونی بری تو بهشت و الا حتما جات جهنمه شما اونو بدی و جواز بهشت رو بگیری. یقین یعنی اینجوری وگرنه شک محسوب میشه

آدم وسواسی میتونه تو احکام از  آدم متشرعی که وسواس نداره هم پیروی کنه و خودش تصمیم نگیره

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم وسواسی باید به شک اعتنا نکنه. وقتی چیزی نجسه که صد در صد یقین داشته باشی.یعنی مثلا اگر ملائکه به ...

وسواس فقط به نجس و پاکی نیست که با فرشته و بهشت و جهنم رفعش کنی 

یکی از آشناها هست حتی به دست زدن افراد به کیف و لباسش وسواس داره. با جورابی که خونه دیگران راه رفته تو اتاق خودش پا نمیذاره 

دست به جایی بزنه تا دستشو نشوره به لباس یا بدن خودش دست نمیزنه 

اینا همش اختلالات روانی هست و باید درمان بشه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

آدم وسواسی باید به شک اعتنا نکنه. وقتی چیزی نجسه که صد در صد یقین داشته باشی.یعنی مثلا اگر ملائکه به ...

وسواس من توی مواد شیمیایی مثل شامپو. تاید و مایع ظرفشویی یعنی وقتی ازشون استفاده میکنم انقدر دستامو آب میکشم که کفش نمونه میگم شیمیایی ضرر داره

وسواس فقط به نجس و پاکی نیست که با فرشته و بهشت و جهنم رفعش کنی یکی از آشناها هست حتی به دست زدن افر ...

مگه من عرض کردم نباید رفت روانشناس؟ مثال فرشته و جهنم برای تشخیص نجسی و پاکی بود نه درمان وسواس!  هر چند بیشترین وسواس ایران تو این زمینه نجاست و طهارت هست و دیدم افرادی که در مورد نجاست و پاکی با یادگیری احکامی صحیح کلی مشکلشون حل شده.من در همین زمینه اطلاعات داشتم ارائه کردم وگرنه هر کسی میدونه برای درمان وسواس باید پیش روانشناس هم رفت.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

وسواس من توی مواد شیمیایی مثل شامپو. تاید و مایع ظرفشویی یعنی وقتی ازشون استفاده میکنم انقدر دستامو ...

اوه. اینو دیگه تجربه ندارم عزیزم. چرا یک جلسه نمیرید روان درمانی؟ فکر میکنم نتیجه خوبی ببینید